Radosnice za bebe

Prvi susret, prvi osmijeh, prvi zubić, prva riječ, prvi korak… toliko uspomena koje želimo zauvijek imati kraj sebe.

Uz malo vilinskog praha, pokoji čarobni štapić i malo truda, zajedno možemo kreirati veselu Personaliziranu Radosnicu – magičnu knjigu djetinjstva koja će sačuvati svaki vaš važni zajednički trenutak.

Vašu smo Radosnicu ukrasili stihovima i smijehom, a vi ju ispunite sretnim detaljima i uspomenama koje za Vas nose nezaboravan pečat 🥰

Personaliziraj svoju novu Radosnicu

Naše su vile i čarobnjaci pomno osluškivali vaše želje i razvili za vas čak tri vrste Radosnica. Odaberite točno onakvu kakvu želite prema tome koliko ju želite samostalno personalizirati;

Radosnica Čarobni štapić

Radosnica Čarobni štapić s personaliziranim koricama pravi je izbor za vas ako želite sami stvarati svoju čaroliju,  samostalno ju ispunjavati i lijepiti fotografije.

Ovo je Radosnica personaliziranih korica klasične unutrašnjosti bez dodane personalizacije unutar tekstova.

Cijena: od 38,36 € (289,00 kn)

Saznaj više ovdje

 

Radosnica Vilinski prah

Ova Radosnica personaliziranih korica je tu za sve one kojima ne smeta da i mi dodamo malo svog vilinskog praha i na taj način, u nju prije tiska, unesemo mnoštvo vama važnih detalja (vašu posvetu, podatke s bebina rođenja (datum, sat, duljina i težina pri porođaju) kao i bebino ime unutar svih naslova).

Cijena: od 43,67 € (329,00 kn)

Saznaj više ovdje

 

Radosnica Hokus Pokus

Najčarobnija je Radosnica Hokus Pokus koju ćemo zajednički začarobirati i u nju prije tiska unijeti sve vama važne detalje, kao i fotografije tijekom pripreme za tisak te za vas izraditi potpuno čarobnu knjigu uspomena.

A za čarobnjaka u vama, ostavit ćemo i malo mjesta za kasnije samostalno dodavanje i lijepljenje slika.

Cijena: od 64,90 € (489,00 kn)

Saznaj više ovdje

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping