Planer za Vjenčanu kumu

Planer za vjenčanu kumu, kreativan je i inspirativan, baš poput nje. Uz svoj planer, svaka se kuma pretvara u pravu čarobnu pomagačicu svojoj dragoj prijateljici mladenki. Pobrinuli smo se da bude u potpunosti čaroban pa ćemo njegove baršunaste korice personalizirati baš po vašoj želji!

Personalizirajte mu korice i učinite ga osobnim i originalnim. Jednako tako, ovo je vrlo koristan i tako praktičan poklon. Kao da ste joj darovali vrhunskog zgodnog asistenta.

Cijene: od 29,07 € (219,00 kn)

Dobrodošli u svijet ljubavi i elegancije, gdje se posebni trenuci pretvaraju u vječne uspomene. Predstavljamo vam naš Planer za vjenčanu kumu - remek-djelo koje će vašu priču o ljubavi učiniti još posebnijom.

🌟 Baršunaste korice tvrdog uveza: Naš Planer za kumu dolazi s baršunastim korama tvrdog uveza, dodajući notu sofisticiranosti i dodir luksuza. Ovaj detalj pokazuje pažnju prema estetici i čini vaš planer izuzetnim već pri prvom dodiru.

🌟 Personalizacija po želji: Svaki trenutak vaše ljubavi je jedinstven, a naš Planer za vjenčanu kumu može odražavati tu jedinstvenost. Imate mogućnost personalizacije korica - od izbora boje, fonta do dodavanja inicijala ili datuma. Vaša priča, vaš stil!

🌟 Organizacija koja olakšava: Ovaj planer nije samo lijep, već i praktičan. Sadrži pažljivo osmišljene sekcije za planiranje ceremonije, djevojačke večeri, rasporeda događanja i još mnogo toga,

🌟 Savršen poklon: Naš Planer za vjenčanu kumu nije samo funkcionalan, već i izvrstan poklon. Dajte ga svojoj kumi kao simbol vaše posebne veze i podrške. Personalizirani dodir čini ga nezaboravnim darom.

🌟 Vaša je kuma uvijek tu za vas. Trudi se da vam na dan vjenčanja ništa ne nedostaje. Pazi kako bi se vaši snovi ostvarili, a vi blistali od sreće i zadovoljstva. Zato za vas ima tisuće želja. A mi smo osmislili idealan dar koji će joj pomoći da ih sve ostvari. Uz svoj planer, svaka se kuma pretvara u pravu čarobnu pomagačicu svojoj dragoj prijateljici mladenki.

Dizajn korica

Dizajn korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

U tekućem tjednu do petka primamo narudžbe s isporukom u idućem tjednu (četvrtak/petak). Isto se odnosi na sve narudžbe koje su plaćene s dogovorenim i odobrenim dizajnom u petak do 11h. Isporuke na adresi su planirane svaki tjedan u četvrtak i petak.

Sadržaj

Planer za vjenčanu kumu sadrži savjete za najbolju kumu. Slijedi prostor isplaniran za ispunjavanje svih ideja i stavki vezanih za organizaciju vjenčanja. Ovdje je i troškovnik kao i planiranje djevojačke večeri! Vašu će kumu sigurno oduševiti i inspirativni citati s predivnim autorksim ilustracijama.

SADRŽAJ:

Vodič za najbolju kumu, Check lista 12 mjeseca prije vjenčanja, Emergency kit, Wedding day, Kumin budžet, Djevojačka večer, Zbrojimo troškove, Bilješke

Tehničke specifikacije i cijene

DIMENZIJA:
format A5 (14.8 x 21 cm) okomitog usmjerenja

IZVEDBA:
Visokokvalitetan tvrdi uvez
Korice presvučene premium materijalima od baršuna
Personalizacija korica tekstom po želji, ilustracijom ili logotipom

OPSEG:
66 strana u boji, ispunjene tekstovima i ilustracijama te mjestima za pisanje sadržaja

CIJENA:
Cijena Planera s tiskom u tehnici gravure: 29,07 € (219,00 kn)

DODATNE OPCIJE:
Apliciranje teksta u sjajnom zlatotisku: 4,65 € (35,00 kn)
Apliciranje teksta na stražnje korice:
3,98 € (30,00 kn)
Apliciranje 4 metalna zlatna kuta na korice: 3,98 € (30,00 kn)
Držač za kemijsku olovku: 2,39 € (18,00 kn)

DOSTAVA:
Cijena dostave: 4,65 € (35,00 kn) za područje cijele Hrvatske
Više rokovnika unutar jedne isporuke dostavljamo u jednom paketu.
Za kupnju 3 ili više rokovnika unutar jedne isporuke, dostava je besplatna!

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping