Planer za Vjenčanu kumu

Planer za vjenčanu kumu, kreativan je i inspirativan, baš poput nje. Uz svoj planer, svaka se kuma pretvara u pravu čarobnu pomagačicu svojoj dragoj prijateljici mladenki. Pobrinuli smo se da bude u potpunosti čaroban pa ćemo njegove korice personalizirati baš po vašoj želji!

Personalizirane korice izrađujemo ručno od raznih premium materijala te je ovaj planer u punom smislu riječi “hand made” poklon. Jednako tako, ovo je vrlo koristan i praktičan pomagač. Kao da ste svojoj kumi darovali vrhunskog zgodnog asistenta.

Cijene: od 32,85 €

Predstavljamo vam naš Planer za vjenčanu kumu - remek-djelo koje će vašoj dragoj kumi pomoći u svakom koraku planiranja 🥰

🌟 Korice tvrdog uveza: Naš Planer za kumu dolazi s premium korama tvrdog uveza, dostupnih u raznim materijalima i bojama, dodajući notu sofisticiranosti i dodir luksuza. Ovaj detalj pokazuje pažnju prema estetici i čini vaš planer izuzetnim već pri prvom dodiru.

🌟 Personalizacija po želji: Svaki trenutak vaše ljubavi je jedinstven, a naš Planer za vjenčanu kumu može odražavati tu jedinstvenost. Imate mogućnost personalizacije korica - od izbora boje, fonta do dodavanja inicijala ili datuma. Vaša priča, vaš stil!

🌟 Organizacija koja olakšava: Ovaj planer nije samo lijep, već i praktičan. Sadrži pažljivo osmišljene sekcije za planiranje ceremonije, djevojačke večeri, rasporeda događanja i još mnogo toga,

🌟 Vaša je kuma uvijek tu za vas. Trudi se da vam na dan vjenčanja ništa ne nedostaje. Pazi kako bi se vaši snovi ostvarili, a vi blistali od sreće i zadovoljstva. Zato za vas ima tisuće želja. A mi smo osmislili idealan dar koji će joj pomoći da ih sve ostvari. Uz svoj planer, svaka se kuma pretvara u pravu čarobnu pomagačicu svojoj dragoj prijateljici mladenki,

🌟 Dostupna unutrašnjost i na engleskom jeziku! Za ovu opciju molimo ispunjavanje obrasca narudžbe te navođenje u bilješkama "engleska verzija".

Dizajn korica

Dizajn korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

U tekućem tjednu do petka primamo narudžbe s isporukom u idućem tjednu (četvrtak/petak). Isto se odnosi na sve narudžbe koje su plaćene s dogovorenim i odobrenim dizajnom u petak do 11h. Isporuke na adresi su planirane svaki tjedan u četvrtak i petak.

Sadržaj

Planer za vjenčanu kumu sadrži savjete za najbolju kumu. Slijedi prostor isplaniran za ispunjavanje svih ideja i stavki vezanih za organizaciju vjenčanja. Ovdje je i troškovnik kao i planiranje djevojačke večeri! Vašu će kumu sigurno oduševiti i inspirativni citati s predivnim autorskim ilustracijama.

SADRŽAJ:

Vodič za najbolju kumu, Check lista 12 mjeseca prije vjenčanja, Emergency kit, Wedding day, Kumin budžet, Djevojačka večer, Zbrojimo troškove, Bilješke

Tehničke specifikacije i cijene

DIMENZIJA:
format A5 (14.8 x 21 cm) okomitog usmjerenja

IZVEDBA:
Visokokvalitetan tvrdi uvez
Korice izrađene od premium materijala
Personalizacija korica tekstom po želji, ilustracijom ili logotipom

OPSEG:
66 strana u boji, ispunjene tekstovima i ilustracijama te mjestima za pisanje sadržaja

CIJENA:
Cijena Planera s tiskom u tehnici gravure: 32,85 €

DODATNE OPCIJE:
Apliciranje teksta u sjajnom zlatotisku: 5,65 €
Apliciranje teksta na stražnje korice: 4,50 €
Apliciranje 4 metalna kuta na korice: 4,55 €
Držač za kemijsku olovku: 2,75 €

DOSTAVA:
Cijena dostave: 4,65 € za područje cijele Hrvatske
Više rokovnika unutar jedne isporuke dostavljamo u jednom paketu.
Za kupnju 3 ili više rokovnika unutar jedne isporuke, dostava je besplatna!

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping