Poklon za krštenje

Vrlo često naše čarobnjake tražite da za vas začarobiraju poseban, personaliziran i unikatan poklon za krštenje 😍

 

Stoga, zavrtjeli smo svojim čarobnim štapićima i osmislili ponudu za koju se nadamo kako će Vas oduševiti! Dopustite da vam predstavimo nekoliko ideja kojima će upravo Vaš poklon zabljesnuti i ostati predivna uspomena na taj poseban dan.

Izrada Baby Booka

Za Vašu malenu ljepoticu ili ljepotana kojeg čeka veliki sakrament krštenja, možemo izraditi foto knjigu – Baby book, u koji ćemo uvrsiti fotografije, posvetu, tekstove, detalje s rođenja, mjesta za otiske rukice i nogice… Izraditi značenje imena djeteta, prikaz zvjezdanog neba i ostale detalje po izboru.

 

Korice tvrdog uveza ćemo personalizirati po želji iz široke ponude boja i materijala.

 

Poželite li pokloniti prazan album personaliziranih korica u koji će roditelji samostalno lijepiti fotografije, ponuditi ćemo Vam i tu opciju.

 

Sve detalje oko izrade Baby booka provjerite u nastavku:

Personalizirane Radosnice

Vesele autorski izrađene personalizirane Radosnice formata A4 ponuditi ćemo Vam u čak tri varijante – ovisno o količini personalizacije unutar knjiga. Sve opcije će Vas oduševiti predivnim personaliziranim koricama po želji.

 

Više o Radosnicama pogledajte u nastavku:

Poklon Bon

Odlučite li ipak prepustiti roditeljima mališana izbor oko poklona, ovdje su naši poklon bonovi koji vrijede godinu dana od kupnje.

 

Iznos poklon bona dogovaramo zajednički, a vrijedi za bilo koji proizvod iz ponude uz mogućnost nadoplate po želji. Poslati ćemo Vam ga poštom ili na e-mail adresu u pdf formatu.

"Iznimno ugodna komunikacija i brz dogovor. Book je predivan, nešto što ostaje za uspomenu za cijeli život i unikatan poklon. Book je kvalitetne izrade, izrađen u potpunosti onako kako ste ga sami kreirali. Definitivno ovo nije prvi book koji ću kreirati i suradnji s ovim divnim osobama!" Danijela G.

    Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podatka

    i Općim uvjetima poslovanja,

    detaljnije pročitajte ovdje:

    Opći uvjeti poslovanja 

    Zaštita privatnosti