Dekorativne Poklon Kutije

Poželite li svoje nove, čarobne personalizirane foto knjige pokloniti u posebnom pakiranju, ovdje su za Vas naše luksuzne poklon kutije na magnetno zatvaranje. Vjerujemo kako će Vas oduševiti, baš kao što i nas veseli svaka Vaša ideja.

Kutije su izrađene od posebnih tvrdih stranica, kako bi Vaše nove albume vječno sačuvale od prašine i neželjenih otisaka prstića. Elegantno su sjajne te daju cijeloj izvedbi prestižan dojam.

Dolaze u tri boje – Sedefno Bijela, Premium Gold Crna i Premium Gold Bijela.

🌟 Ove luksuzne poklon kutije su dostupne u sedefno bijeloj boji te dvobojnim kombinacijama; elegantnoj crno zlatnoj, luksuznoj bijelo zlatnoj kombinaciji, veseloj bijelo roza te blagdanskoj crveno zlatnoj

🌟 Sedefno bijele kutije, bijelo roza i crveno zlatne izrađujemo od sasvim glatkog materijala, dok se kombinacije crno zlatne i bijelo zlatne kutije izrađuju od kombinacije glatkog materijala (crni i bijeli dijelovi) i lagano rošavog materijala (zlatni dijelovi) koji daju cijeloj izvedbi prestižan dojam. Sve su varijante lagano sjajne, ispunjene sitnim šljokicama (bijeli i crni dijelovi) te sasvim sjajna zlatna unutrašnjost.

🌟 Vanjski poklopac svih kutija ćemo personalizirati po želji kako bi poklon za Vašu posebnu osobu stigao upravo savršen! Sve kombinacije podržavaju mat pastelni tisak bez sjaja u bilo kojoj boji.

🌟 Magnetnog su zatvaranja – Vaši će albumi uspomena unutra boraviti sasvim sigurni. U unutrašnjosti se nalazi elegantna sjajna satenska traka koja će Vam pomoći u lakšem vađenju albuma iz kutije. Svaka se kutija izrađuje ručno po narudžbi s puno ljubavi i pažnje.

🌟 Za sve formate albuma možemo ponuditi i izradu kutija u bilo kojem materijalu iz ponude. Provjeri ih ovdje. Cijena na upit.

Cijene kutija

Cijene bijelih kutija;

Kutija za format booka A5 = 19,78 € (149,00 kn)

Kutija za format booka 20×20 cm = 21,10 € (159,00 kn)

Kutija za format booka A4 = 23,76 € (179,00 kn)

Kutija za format booka 30×30 cm = 42,34 € (319,00 kn)

Kutija za format booka A3 = 50,30 € (379,00 kn)

Cijene dvobojnih kutija;

Kutija za format booka A5 = 22,43 € (169,00 kn)

Kutija za format booka A4 = 26,41 € (199,00 kn)

*Za sve formate albuma možemo ponuditi izradu kutija u bilo kojem materijalu iz ponude. Provjeri ih ovdje. Cijena na upit.

Rok isporuke

U tekućem tjednu do petka primamo narudžbe s isporukom u idućem tjednu (četvrtak/petak) za sljedeće formate kutija. Isto se odnosi na sve narudžbe koje su plaćene s dogovorenim i odobrenim dizajnom u petak do 11h. Isporuke na adresi su planirane svaki tjedan u četvrtak i petak;

– Dekorativne kutije A4 i A5

Rok isporuke od 9 radnih dana se odnosi na sljedeće dimenzije;

– Dekorativne kutije 20×20, 30×30 i A3.

S veseljem iščekujemo Vaše ideje! 🙂

Odmah isporučivo

Odmah su isporučive sljedeće kutije;

Bijele – A4 i A5 – visine 3,5 cm

Bijelo zlatne – A4 i A5 – visine 3,5 cm

Crno zlatne – A4 i A5 – visine 3,5 cm

Crveno zlatne – A4 i A5 – visine 3,5 cm

*Za ove opcije molimo javljanje na e-mail kako bi uskladili sve detalje oko isporuke.

Kutije po narudžbi

Imate li potrebu za većom količinom custom kutija napravljenim po vašim specifikacijama, pošaljite nam upit! Možemo vam ponuditi različite varijante po vašim zahtjevima – razne dimenzije, načine zatvaranja (dno/poklopac, magneti), širok spektar materijala i tisak na kutijama! Veselimo se vašim idejama 🙂

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping