Book za vjenčanu kumu

Ona je tu kako vam na dan vjenčanja ništa ne bi nedostajalo, kako bi se vaši snovi ostvarili, a vi blistali od sreće i zadovoljstva. Tisuće želja koje je osmislila za vas, lakše će pronaći svoj put uz poklon osmišljen samo za nju Želite joj reći koliko vam znači i koliko vam je važno da bude kraj vas. Želite ju zamoliti da bude vaša kuma!

Kako je pitati tih par čarobnih riječi? Pitajte je pričom ispričanoj na stranicama personalizirane knjige za vjenčanu kumu. Multimedijalno iznenađenje “Budi moja kuma Book” ispunite fotografijama iz djetinjstva, najdražim videozapisima i tekstovima koje dijelite samo vas dvije.

🌟 U vašu novu multimedijalnu personaliziranu foto knjigu u dogovoru s vama unijet ćemo fotografije, posvetu, najdraže pjesme, citate, fore, mjesta za skenirane crteže i pisma ili mjesta za buduće uspoemene i ostalo po dogovoru,

🌟Videozapise zajedničkih izlazaka ili snimljenih glasovnih poruka unosimo u book putem QR kodova

🌟 Personaliziranim pristupom i dogovorom ostvarujemo željeni dizajn korica i unutrašnjosti,

🌟 U unutrašnjosti booka čeka vas još jedno iznenađenje – vodootporan i periv 260 gr foto-papir, lagano sjajan i mekan pod rukom. Stoga ne morate brinuti o prolivenom šampanjcu tijekom slavlja!

🌟 Za prave ljubiteljice umjetnosti, ovdje je premium lay flat panoramski uvez izrađen na 800 gr kaširanom foto papiru, koji će oduševiti i one najzahtjevnije dame i dio je našeg ekskluzivnog asortimana!

🌟 Našu široku ponudu materijala korica pronađite ovdje,

🌟 Poželite li svoj novi book urediti samostalno, zalijepiti fotke i napisati tekstove, ponuditi ćemo Vam naš prazan album personaliziranih korica,

🌟 Za savršen konačan dojam, ovdje su naše dekorativne kutije s personaliziranim poklopcom po želji.

Dizajn unutrašnjosti i korica

Dizajn unutrašnjosti i korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

Rok izrade i isporuke je 8 radnih dana za klasičan uvez tj. 12 radnih dana za lay flat uvez (točne detalje dogovaramo zajednički e-mailom, mogući su pomaci po dogovoru te sukladno našim mogućnostima). Isto se odnosi na kompletno poslane obrace narudžbe s ispravno priloženim materijalima (fotografije + tekst). Isporuke na adresi su planirane svaki tjedan četvrtkom i petkom, sukladno iznad navedenim rokovima.

Kraći je rok isporuke za Prazne albume personaliziranih korica koje pronađite ovdje.

Upute za izradu i slanje materijala

VAŽNO: Materijali za izradu knjiga dostupni su isključivo djelatnicima usko uključenima u proces proizvodnje. Nakon izrade proizvoda, trajno ih brišemo s naših servera. Više detalja o tome možete pročitati u našim  Uvjetima poslovanja. Personaliziranim pristupom i dogovorom trudit ćemo se ispuniti sve vaše zamisli!

1. Pratite korake i ispunite obrazac narudžbe koji se nalazi na dnu stranice proizvoda.
2. Unutar obrazaca narudžbe odabirete željene stavke (boju korica, materijal korica, tisak na korice, dizajn korica, tipografiju, boju slova, pozadine za unutrašnjost itd.
3. U polju “Materijali za izradu” ostavljate nam link na fotografije.
4. Knjigu vam prije tiska šaljemo na pregled i odobrenje u digitalnom obliku, kako bi bili sigurni da smo ostvarili sve želje!

Više o koracima pročitajte na Upute za izradu i slanje materijala.

Cjenik

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

Napomena: Za prazne albume personaliziranih korica ispunite ovaj obrazac.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping