Radosnica Hokus pokus

Najčarobnija je Radosnica Hokus Pokus koju ćemo zajednički začarobirati i u nju prije tiska unijeti sve vama važne detalje, kao i fotografije koje odaberete uz prateći sadržaj te za vas zatim tiskati nezaboravnu knjigu uspomena. A za čarobnjaka u vama, ostavit ćemo i malo mjesta za kasnije samostalno dodavanje i lijepljenje slika 😍

Putem obrasca narudžbe odaberite sve željene stavke, a samu Radosnicu vam uvijek šaljemo digitalnim putem na pregled i odobrenje prije tiska.

Cijena: od 69,50 €

🌟 Vaša će Radosnica biti formata A4, a njezinih 40 stranica u boji ispunjene su vedrim tekstovima, veselim ilustracijama i toplim književnim citatima,

🌟 Unutrašnjost Radosnice krase stranice visokokvalitetnog 260 gr foto-papira koji je vodootporan i periv. Mekan je i lagano sjajan te daje cijeloj izvedbi prestižan izgled,

🌟 U vašu Radosnicu sada možete unijeti i najdraže video zapise putem QR kodova kako bi svu čaroliju sačuvali na jednom mjestu. Svaki put kada Radosnicu otvorite, uspomene će ponovo oživjeti, vaši sretni trenuci izmamit će osmijehe i zato oduševljenje ovim poklonom ne može izostati!

🌟 Našu široku ponudu materijala korica pronađite ovdje, a za savršen konačan dojam, ovdje su naše dekorativne kutije s personalizacijom po želji,

🌟 Sadržaj mijenjamo i prilagođavamo po dogovoru - vjenčanje, krštenje...

🌟 Sve detalje ćemo zajednički definirati i uskladiti putem e-maila,

🌟 Dostupna unutrašnjost i na engleskom jeziku! Za ovu opciju molimo ispunjavanje obrasca narudžbe te navođenje u bilješkama "engleska verzija".

Sadržaj

Personalizacija unutrašnjosti s podacima o: imenu djeteta, spolu, datumom rođenja, satom rođenja, duljinom i težinom pri porodu, imenima roditelja, braće i sestara, posvetom za kraj…i s unosom fotografija.

Popis fotografija koje unosimo u Radosnicu tijekom pripreme za tisak
4-6 fotografija novorođene bebe
1-3 fotografije s vjenčanja roditelja
1-2 fotografije mamine trudnoće
1 fotografija ultrazvuka
1-3 fotografije izlaska iz rodilišta
1-4 fotografije po izboru (biti će smještene na istu stranicu)

Ostatak okvira je namijenjen za naknadno samostalno lijepljenje fotografija (prvi Božić, Sv. Nikola, Uskrs itd.).

Dizajn unutrašnjosti i korica

Dizajn unutrašnjosti i korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

Rok izrade i isporuke je oko 8 radnih dana (točne detalje dogovaramo zajednički e-mailom, mogući su pomaci po dogovoru te sukladno našim mogućnostima). Isto se odnosi na kompletno poslane obrace narudžbe s ispravno priloženim materijalima. Isporuke na adresi su planirane četvrtkom i petkom, sukladno iznad navedenim rokovima.

Tehničke specifikacije i cijene

DIMENZIJA:
format A4 (21 x 29,7 cm) horizontalnog usmjerenja

IZVEDBA:
Unutrašnjost Radosnice krase stranice visokokvalitetnog 260 gr foto-papira koji je vodootporan i periv. Mekan je i lagano sjajan te daje cijeloj izvedbi prestižan izgled (za izradu premium lay flat 800 gr panoramskog uveza molimo za slanje upita)
Visokokvalitetan tvrdi uvez
Personalizacija korica tekstom po želji

OPSEG:
40 stranica u boji ispunjene su vedrim tekstovima, veselim ilustracijama i toplim književnim citatima. Prati život djeteta do navršene prve godine (po potrebi su moguće i manje preinake unutar tekstova – bez određenih dijelova kao što su krštenje, vjenčanje, prilagođeno samohranim roditeljima…).

CIJENA:
Radosnica Hokus pokus s uključenim basic personaliziranim koricama tvrdog uveza: 69,50 €. U cijenu su uključene sedefno bijele, crne i aluminij srebrne korice i personalizacija u bilo kojoj mat boji.

DODATNE OPCIJE:
Premium korice: baršun, ekskluzivne knjigoveške tkanine, knjigoveška tkanina ispunjena sitnim sjajnim šljokicama, kožne korice: 8,75 €
Premium korice:
korice koje svijetle u mraku: 12,75 €
Apliciranje teksta u sjajnom zlatotisku:
5,65 €
Apliciranje teksta na prednjim koricama u tehnici reljefnog tiska 3D print: 7,55 €
Apliciranje teksta na stražnje korice: 4,50 €
Apliciranje 4 metalna kuta na korice: 4,55 €

DOSTAVA:
Cijena dostave: 4,65 € za područje cijele Hrvatske
Više rokovnika unutar jedne isporuke dostavljamo u jednom paketu.
Za kupnju 3 ili više rokovnika unutar jedne isporuke, dostava je besplatna!

KUPNJA VIŠE KOMADA:
Odobravamo popuste za kupnju više komada.
Za takve i slične upite molimo da nam se obratite na e-mail adresu info@magicbooklab.com

Nakon izvršene narudžbe, u roku od 24 sata na Vašu e-mail adresu stižu podaci za uplatu (provjerite spam i neželjeni folder). Nakon vidljive uplate, Vaš proizvod stiže u roku od 10 radnih dana!

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping