Buzz Foto Harmonika

Foto Harmonika je prava poslastica za sve trendsetere! Odaberite najdraže fotografije, a mi ćemo za Vas izraditi pravu malenu galeriju unutar personaliziranih korica koja će uljepšati svaki stol, policu ili radni prostor i biti poklon s daškom osobnosti koji osvaja originalnošću i dizajnom – Buzz Foto Harmoniku 🤩

Fotografije za Vas obrađujemo na potrebnu dimenziju lista Foto Harmonike i isporučujemo uz harmoniku te su namijenjene samostalnom lijepljenju zbog željenog slijeda fotografija.

Cijena: od 36,26 €

🌟 Buzz Foto Harmonika je jedinstvena umjetnička kreacija koja spaja ljepotu fotografije s elegantnim dizajnom. Naša misija je pretočiti vaše najdraže uspomene u prekrasne, personalizirane Foto Harmonike koje će vas oduševiti svojom jedinstvenošću. Bez obzira na to slavite li posebnu prigodu ili želite stvoriti jedinstven poklon, Foto Harmonika je idealan način da izrazite vašu kreativnost i osobni stil,

🌟 Individualna personalizacija: Svaka Foto Harmonika je unikatna, stvorena prema vašim željama i inspiracijama. Ručno se izrađuje upravo po ispunjenom obrascu narudžbe te je u punom smislu riječi "hand made" proizvod,

🌟 Vrhunska kvaliteta slike: Naša tehnologija tiska osigurava živopisne i visokokvalitetne fotografije na svakoj Foto Harmonici. Vaše uspomene zaslužuju biti prikazane s najboljim detaljima i bojama,

🌟 Foto Harmonika sadrži maksimalno 24 fotografije te se ručno izrađuje po narudžbi, kao i svi naši proizvodi. U obrascu narudžbe koji slijedi u nastavku odaberite materijal korica, boju korica, tehniku tiska, natpis za korice... Pošaljite nam najdraže fotke i za Vas ćemo uraditi ovu odličnu foto poslasticu!

*napomena: fotografije se obrađuju na dimenziju lista harmonike i tiskaju te su namijenjene samostalnom lijepljenju unutar Harmonike. Isporučuju se odvojeno od Harmonike.

Sadržaj

U Harmoniku je moguće uključiti 12 odabranih fotografija okomitog usmjerenja, tj. 24 vodoravne fotografije ili kombinaciju (jednu fotografiju okomitog usmjerenja zamijeniti ćemo s dvije fotografije vodoravnog usmjerenja – kao na slici niže).

Fotografije za Vas obrađujemo na potrebnu dimenziju lista Foto Harmonike i isporučujemo uz harmoniku te su namijenjene samostalnom lijepljenju zbog željenog slijeda fotografija (isporučene su kao na slici niže – dvije vodoravne su spojene i spremne za lijepljenje u komadu).

foto harmonika magical book lab 1024x683 1

Dizajn korica

Dizajn korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

Rok izrade i isporuke je 8 radnih dana (točne detalje dogovaramo zajednički e-mailom, mogući su pomaci po dogovoru te sukladno našim mogućnostima). Isto se odnosi na kompletno poslane obrace narudžbe s ispravno priloženim materijalima. Isporuke na adresi su planirane četvrtkom i petkom, sukladno iznad navedenim rokovima.

Tehničke specifikacije i cijene

DIMENZIJA:
Buzz Foto Harminika: 14,5 x 19,50 cm
Dimenzija razvijenih fotografija unutar Harmonike: 11 x 16 cm s dodanim bijelim okvirima

IZVEDBA:
Papir koji se koristi u unutrašnjosti Foto Harmonike: 300 gr mat crni tvrdi papir
Korice Harmonike ćemo izraditi od premium materijala boje po želji i personalizirati ih tekstom ili manjom ilustracijom po dogovoru.

OPSEG:
U Harmoniku je moguće uključiti 12 odabranih fotografija okomitog usmjerenja, tj. 24 vodoravne fotografije ili kombinaciju (jednu fotografiju okomitog usmjerenja zamijeniti ćemo s dvije fotografije vodoravnog usmjerenja – kao na slici niže).
Fotografije za Vas obrađujemo na potrebnu dimenziju lista Foto Harmonike i isporučujemo uz harmoniku te su namijenjene samostalnom lijepljenju zbog željenog slijeda fotografija (isporučene su kao na slici niže – dvije vodoravne su spojene i spremne za lijepljenje u komadu)

CIJENA:
Cijena Buzz Foto Harmonike sa tiskom po želji u tehnici gravure i svime iznad navedenim: 36,26 €

DODATNE OPCIJE:
Apliciranje teksta na stražnje korice: 4,50 €
Apliciranje sjajnog zlatotiska: 5,65 €
Apliciranje 8 metalnih kuteva na korice: 5, 84 €

DOSTAVA:
Cijena dostave: 4,65 € za područje cijele Hrvatske

KUPNJA VIŠE KOMADA:
Odobravamo popuste za kupnju više komada.
Za takve i slične upite molimo da nam se obratite na e-mail adresu info@magicbooklab.com

Narudžba je moguća ispunjavanjem obrazaca narudžbe putem web stranice, javljanjem na e-mail info@magicbooklab.com ili putem društvenih mreža Magical Book Lab (Facebook i Instagram).

Nakon izvršene narudžbe, u roku od 24 sata na Vašu e-mail adresu stižu podaci za uplatu (provjerite spam i neželjeni folder). Nakon vidljive uplate, Vaš novi proizvod stiže u roku od 10 radnih dana!

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping