Radosnica Vilinski prah

Ova Radosnica personaliziranih korica i personalizirane unutrašnjosti je tu za sve one kojima ne smeta da i mi dodamo malo svog vilinskog praha i na taj način, u nju prije tiska, unesemo mnoštvo vama važnih detalja (vašu posvetu, podatke s bebina rođenja (datum, sat, duljina i težina pri porođaju) kao i bebino ime unutar svih naslova (npr. Lukino prvo more).

Cijena: od 43,67 € (329,00 kn)

Sadržaj

🌟 Vašu smo Radosnicu ukrasili stihovima i smijehom, a vi ju ispunite sretnim detaljima i uspomenama koje za Vas nose nezaboravan pečat,

🌟 Personalizacija unutrašnjosti s podacima o: imenu djeteta, spolu, datumom rođenja, satom rođenja, duljinom i težinom pri porodu, imenima roditelja, braće i sestara te posvetom za kraj,

🌟 Vaša će Radosnica biti formata A4, a njezinih 40 stranica u boji ispunjene su vedrim tekstovima, veselim ilustracijama i toplim književnim citatima. Unutrašnjost Radosnice krase stranice visokokvalitetnog 260 gr foto-papira koji je vodootporan i periv. Mekan je i lagano sjajan te daje cijeloj izvedbi prestižan izgled,

🌟 U vašu Radosnicu sada možete unijeti i najdraže video zapise putem QR kodova kako bi svu čaroliju sačuvali na jednom mjestu. Svaki put kada Radosnicu otvorite, uspomene će ponovo oživjeti, vaši sretni trenuci izmamit će osmijehe i zato oduševljenje ovim poklonom ne može izostati,

🌟 Kad svu čaroliju pažljivo zabilježite unutra, na kraju još svoju novu personaliziranu Radosnicu okrunite predivnim koricama tvrdog uveza iz naše široke ponude boja i materijala. I korice možete personalizirati tekstom, slikom ili ilustracijom po želji, čak i prvim otiscima dlana i stopala…

🌟 Kako sve možete učiniti svoje korice jedinstvenima saznajte ovdje.

🌟 Sadržaj mijenjamo i prilagođavamo po dogovoru – vjenčanje, krštenje…

🌟 Uživajte u listanju i ispunjavanju svoje nove personalizirane Radosnice i ne dopustite uspomenama da izblijede,

🌟 Dostupna unutrašnjost i na engleskom jeziku! Za ovu opciju molimo ispunjavanje obrasca narudžbe te navođenje u bilješkama “engleska verzija”.

Rok isporuke

Rok izrade i isporuke je oko 8 radnih dana (točne detalje dogovaramo zajednički e-mailom, mogući su pomaci po dogovoru te sukladno našim mogućnostima). Isporuke na adresi su planirane četvrtkom i petkom, sukladno iznad navedenim rokovima.

Dizajn korica

Dizajn korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Našu široku ponudu materijala korica pronađite ovdje, a za savršen konačan dojam ovdje su naše dekorativne kutije s personalizacijom po želji.

Prolistajte unutrašnjost

Prolistajte u nastavku djelić Radosnice za curice, dok je Radosnica za dečkiće jednakog dizajna prilagođenim bojama, pisana u muškom rodu. Prikazan je dio unutrašnjosti proizvoda. Stranice su odabrane nasumično. Personalizacija unutrašnjosti s podacima o: imenu djeteta, spolu, datumom rođenja, satom rođenja, duljinom i težinom pri porodu, imenima roditelja, braće i sestara, posvetom za kraj. Ostatak okvira je namijenjen za naknadno samostalno lijepljenje fotografija.

Tehničke specifikacije i cijene

DIMENZIJA:
format A4 (21 x 29,7 cm) horizontalnog usmjerenja

IZVEDBA:
Unutrašnjost Radosnice krase stranice visokokvalitetnog 260 gr foto-papira koji je vodootporan i periv. Mekan je i lagano sjajan te daje cijeloj izvedbi prestižan izgled (za izradu premium lay flat 800 gr panoramskog uveza molimo za slanje upita)
Visokokvalitetan tvrdi uvez
Personalizacija korica tekstom po želji

OPSEG:
40 stranica u boji ispunjene su vedrim tekstovima, veselim ilustracijama i toplim književnim citatima. Prati život djeteta do navršene prve godine (po potrebi su moguće i manje preinake unutar tekstova – bez određenih dijelova kao što su krštenje, vjenčanje, prilagođeno samohranim roditeljima…).

CIJENA:
Radosnica Vilinski prah s uključenim basic personaliziranim koricama tvrdog uveza: 43,67 € (329,00 kn). U cijenu su uključene sedefno bijele, crne i aluminij srebrne korice i personalizacija u bilo kojoj mat boji.

DODATNE OPCIJE:
Premium korice: baršun, ekskluzivne knjigoveške tkanine, knjigoveška tkanina ispunjena sitnim sjajnim šljokicama, kožne korice: 60,00 kn (7,96 €)
Premium korice:
korice koje svijetle u mrak: 90,00 kn (11,95 €)
Apliciranje teksta u sjajnom zlatotisku:
35,00 kn (4,65 €)
Apliciranje teksta na prednjim koricama u tehnici reljefnog tiska 3D print: 50,00 kn (6,64 €)
Apliciranje teksta na stražnje korice: 30,00 kn (3,98 €)
Apliciranje 4 metalna kuta na korice: 30,00 kn (3,98 €)

DOSTAVA:
Cijena dostave: 35,00 kn (4,65 €) za područje cijele Hrvatske
Više rokovnika unutar jedne isporuke dostavljamo u jednom paketu.
Za kupnju 3 ili više rokovnika unutar jedne isporuke, dostava je besplatna!

KUPNJA VIŠE KOMADA:
Odobravamo popuste za kupnju više komada.
Za takve i slične upite molimo da nam se obratite na e-mail adresu info@magicbooklab.com

Narudžba je moguća ispunjavanjem obrazaca narudžbe putem web stranice, javljanjem na e-mail info@magicbooklab.com ili putem društvenih mreža Magical Book Lab (Facebook i Instagram).

Nakon izvršene narudžbe, u roku od 24 sata na Vašu e-mail adresu stižu podaci za uplatu (provjerite spam i neželjeni folder). Nakon vidljive uplate, Vaš proizvod stiže u roku od 10 radnih dana!

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping