Radosnica Čarobni štapić

Radosnica Čarobni štapić s personaliziranim koricama pravi je izbor za vas ako želite sami stvarati svoju čaroliju, samostalno je ispunjavati i lijepiti fotografije.

Ovo je Radosnica personaliziranih korica i klasične unutrašnjosti bez dodane personalizacije unutar tekstova. Putem obrasca narudžbe kreirajte svoj savršeni primjerak knjige uspomena koja će zauvijek sačuvati sve bitne trenutke i detalje.

Cijena: od 41,50 €

🌟 Ova jedinstvena knjiga uspomena prati prvu godinu vašeg malenog čuda. Naša misija je zabilježiti svaki poseban trenutak, prvi osmijeh, prve korake i sve ostale dragocjene trenutke koji čine prvu godinu vašeg djeteta tako posebnom. Bebina Radosnica je personalizirana knjiga koja će vam trajno čuvati sjećanja na ove čarobne trenutke i stvarati dragocjenu uspomenu za vaše dijete,

🌟 Radosnica obuhvaća sve ključne trenutke prve godine života vašeg djeteta - od rođenja, preko prvih osmijeha i riječi, do prvog rođendana. Svaka stranica bilježi važne događaje i omogućava vam da zauvijek sačuvate uspomene na ove posebne trenutke.

🌟 Naša Radosnica izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju trajnost i dugotrajno čuvanje vaših uspomena te se svaki primjerak izrađuje po narudžbi.

🌟 Dostupna unutrašnjost i na engleskom jeziku! Za ovu opciju molimo ispunjavanje obrasca narudžbe te navođenje u bilješkama "engleska verzija".

Dizajn korica

Dizajn korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Našu široku ponudu materijala korica pronađite ovdje, a za savršen konačan dojam, ovdje su naše dekorativne kutije s personalizacijom po želji.

Rok isporuke

U tekućem tjednu do petka primamo narudžbe s isporukom u idućem tjednu (četvrtak/petak). Isto se odnosi na sve narudžbe koje su plaćene s dogovorenim i odobrenim dizajnom u petak do 11h.  Isporuke na adresi su planirane četvrtkom i petkom, sukladno iznad navedenim rokovima.

Sadržaj

Vaša će Radosnica biti formata A4, a njezinih 40 stranica u boji ispunjene su vedrim tekstovima, veselim ilustracijama i toplim književnim citatima.

A kako naše vile i čarobnjaci vole iznenađenja, pripremili su za vas još jedno posebno: unutrašnjost Radosnice krase stranice visokokvalitetnog 260 gr foto-papira koji je vodootporan i periv. Tako da više nema brige zbog prolivene kašice ili soka, listajte Radosnicu bezbrižno skupa koliko god često želite.

Kad svu čaroliju pažljivo zabilježite unutra, na kraju još svoju novu personaliziranu Radosnicu okrunite predivnim koricama tvrdog uveza iz naše široke ponude boja i materijala. I korice možete personalizirati tekstom, slikom ili ilustracijom po želji, čak i prvim otiscima dlana i stopala…

Uživajte u listanju i ispunjavanju svoje nove personalizirane Radosnice i ne dopustite uspomenama da izblijede 🥰

Prolistaj unutrašnjost

Prolistajte u nastavku djelić Radosnice za curice, dok je Radosnica za dečkiće jednakog dizajna prilagođenih boja, pisana u muškom rodu. Prikazan je dio unutrašnjosti proizvoda. Stranice su odabrane nasumično.

Tehničke specifikacije i cijene

DIMENZIJA:
format A4 (21 x 29,7 cm) horizontalnog usmjerenja

IZVEDBA:
Unutrašnjost Radosnice krase stranice visokokvalitetnog 260 gr foto-papira koji je vodootporan i periv. Mekan je i lagano sjajan te daje cijeloj izvedbi prestižan izgled (za izradu premium lay flat 800 gr panoramskog uveza molimo za slanje upita)
Visokokvalitetan tvrdi uvez
Personalizacija korica tekstom po želji

OPSEG:
40 stranica u boji ispunjene su vedrim tekstovima, veselim ilustracijama i toplim književnim citatima. Prati život djeteta do navršene prve godine (po potrebi su moguće i manje preinake unutar tekstova – bez određenih dijelova kao što su krštenje, vjenčanje, prilagođeno samohranim roditeljima…).

CIJENA:
Radosnica Čarobni štapić: 41,50 € . U cijenu su uključene basic sedefno bijele, crne i aluminij srebrne korice te personalizacija korica u bilo kojoj mat boji tiska.

DODATNE OPCIJE:
Premium korice: baršun, ekskluzivne knjigoveške tkanine, knjigoveška tkanina ispunjena sitnim sjajnim šljokicama, kožne korice: 8,75 €
Premium korice:
korice koje svijetle u mraku: 12,75 €
Apliciranje teksta u sjajnom zlatotisku:
5,65 €
Apliciranje teksta na prednjim koricama u tehnici reljefnog tiska 3D print: 7,55 €
Apliciranje teksta na stražnje korice: 4,50 €
Apliciranje 4 metalna kuta na korice: 4,55 €

DOSTAVA:
Cijena dostave: 4,65 € za područje cijele Hrvatske
Više rokovnika unutar jedne isporuke dostavljamo u jednom paketu.
Za kupnju 3 ili više rokovnika unutar jedne isporuke, dostava je besplatna!

KUPNJA VIŠE KOMADA:
Odobravamo popuste za kupnju više komada.
Za takve i slične upite molimo da nam se obratite na e-mail adresu info@magicbooklab.com

Narudžba je moguća ispunjavanjem obrazaca narudžbe putem web stranice ili javljanjem na e-mail info@magicbooklab.com

Nakon izvršene narudžbe, u roku od 24 sata na Vašu e-mail adresu stižu podaci za uplatu (provjerite spam i neželjeni folder).

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping