Book za Učiteljicu ili Vrtićku tetu

Upoznajte našu verziju najboljeg personaliziranog poklona – potpuno personalizirani Book za Učiteljicu ili Vrtićku tetu!

Približava se kraj vrtićke/školske godine i u potrazi ste za savršenim poklonom koji će Vašoj dragoj vrtićkoj teti ili učiteljici ostati kao jedinstvena, predivna uspomena?

U našem magičnom laboratoriju kreirali smo savršen poklon koji će zaokružiti školsko razdoblje i fotografijama prizvati u sjećanje sve sitne nepodopštine, izlete, putovanja i vesele zajedničke trenutke s najboljim učiteljicama ili vrtićkim tetama.

🌟 Budite ove godine originalni, topli i posebni i zajedno sa svojim malcima izradite personaliziranu foto knjigu uspomena neprocjenjive vrijednosti. Upoznajte našu verziju foto knjige!

🌟 Stranice izrađujemo od visokokvalitetnog 260 g foto-papira koji je vodootporani periv (klasičan uvez), tako da Vaše učiteljice ili tete uz listanje mogu čak i bezbrižno zasuziti od sreće,

🌟 Ovdje je i premium panoramski lay flat uvez izrađen na 800 gr kaširanom foto papiru koji će oduševiti i one najzahtjevnije pojedince! Dio je našeg ekskluzivnog asortimana,

🌟 U dogovoru s Vama, tijekom pripreme za tisak u Vaš novi book unosimo fotografije, skenirane crteže i poruke od svakog djeteta, prigodne pozadine, posvetu i razne druge ideje koje zajedno smislimo,

🌟 Videozapise zajedničkih igra ili putovanja u book uključujemo putem QR kodova. Oduševljenje ovim iznenađenjem sigurno neće izostati!

🌟 Ponudit ćemo Vam i izradu prikaza zvjezdanog neba u određenom trenutku na biranoj lokaciji kao i mnoštvo drugih ideja koje provjerite u obrascu narudžbe,

🌟Jednostavno naručivanje: Naručivanje vašeg personaliziranog Wedding Booka je brzo i jednostavno. Odaberite svoje preferencije, pošaljite nam svoje omiljene fotografije, a mi ćemo stvoriti album koji će odražavati ljubavnu priču koja će trajati zauvijek.

🌟 Našu široku ponudu materijala korica pronađite ovdje,

🌟 Poželite li svoj novi book urediti samostalno, zalijepiti fotke i napisati tekstove, ponuditi ćemo Vam naš prazan album personaliziranih korica,

🌟 Za savršen konačan dojam, ovdje su naše dekorativne kutije s personalizacijom po želji.

Dizajn unutrašnjosti i korica

Dizajn unutrašnjosti i korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

Rok izrade i isporuke je 8 radnih dana za klasičan uvez tj. 12 radnih dana za lay flat uvez (točne detalje dogovaramo zajednički e-mailom, mogući su pomaci po dogovoru te sukladno našim mogućnostima). Isto se odnosi na kompletno poslane obrace narudžbe s ispravno priloženim materijalima (fotografije + tekst). Isporuke na adresi su planirane četvrtkom i petkom, sukladno iznad navedenim rokovima.

Kraći je rok isporuke za Prazne albume personaliziranih korica koje pronađite ovdje.

Upute za izradu i slanje materijala

VAŽNO: Materijali za izradu knjiga dostupni su isključivo djelatnicima usko uključenima u proces proizvodnje. Nakon izrade proizvoda, trajno ih brišemo s naših servera. Više detalja o tome možete pročitati u našim  Uvjetima poslovanja. Personaliziranim pristupom i dogovorom trudit ćemo se ispuniti sve vaše zamisli!

1. Pratite korake i ispunite obrazac narudžbe koji se nalazi na dnu stranice proizvoda.
2. Unutar obrazaca narudžbe odabirete željene stavke (boju korica, materijal korica, tisak na korice, dizajn korica, tipografiju, boju slova, pozadine za unutrašnjost itd.
3. U polju “Materijali za izradu” ostavljate nam link na fotografije.
4. Knjigu vam prije tiska šaljemo na pregled i odobrenje u digitalnom obliku, kako bi bili sigurni da smo ostvarili sve želje!

Više o koracima pročitajte na Upute za izradu i slanje materijala.

Cjenik

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

Napomena: Za prazne albume personaliziranih korica ispunite ovaj obrazac.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping