Foto albumi za kolege ili poslovne partnere

U poslovnom svijetu, važno je njegovati odnose s kolegama i poslovnim partnerima.

Personalizirani foto albumi su odličan način da pokažete svoju zahvalnost i pažnju prema njima.

Naša kolekcija foto albuma nudi vam priliku da stvorite trajne uspomene i istaknete se s elegancijom.

Naši foto albumi su ručno izrađeni s posebnom pažnjom prema detaljima. Svaki album je obložen luksuznim baršunom, eko kožom, tkaninom ili ostalim materijalima po izboru, a pozlaćeni ukrasi dodaju notu elegancije. Oni su idealni za čuvanje dragocjenih trenutaka i delikatno su personalizirani prema vašim željama.

Personalizirani foto albumi čine poseban poklon za kolege i poslovne partnere. Možete dodati njihova imena, inicijale ili poruke kako biste stvorili jedinstveni poklon koji će se pamtiti. Svaka stranica albuma postaje platno na kojem možete podijeliti vaše zajedničke trenutke.

Osim što su savršeni pokloni za posebne prigode, naši foto albumi mogu i dodatno ojačati vaše poslovne odnose. Dodajte personalni dodir svojim poslovnim partnerima tako što ćete im pokloniti album ispunjen zajedničkim uspomenama i projektima. To će sigurno produbiti vaše veze i olakšati buduću saradnju.

Neka vaši kolege i poslovni partneri znaju koliko cijenite njihov doprinos vašem poslovanju. Odaberite iz naše ekskluzivne kolekcije personaliziranih foto albuma i poklonite im nešto što će čuvati s ponosom. Vaša poslovna poruka će ostati urezana u njihovim sjećanjima, dok će luksuzni albumi ostati trajni podsjetnik na vaše važne veze.

Dizajn unutrašnjosti i korica

Dizajn unutrašnjosti i korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

Rok isporuke ovisi o količini proizvoda i svim specifikacijama, stoga molimo za slanje upita putem e-mail adrese.

Cjenik

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping