Laboratorij u kojem je samo mašta granica!

Sjećate li se onih večeri kada vam je majka čitala knjigu prije spavanja? Večeri kada je princ branio svoju Matovilku pred vješticom, kada su konji dobili krila… Morske sirene očarale su brodare ljepotom i prekrasnim glasom, a Trnoružicu je iz duboka sna probudio poljubac? Bilo je to djetinjstvo puno čarolije. Doba kada smo mogli baš sve.

Magical Book Lab naš je laboratorij u kojem kreiramo magične knjige po Vašim željama. S poslovanjem smo krenuli davne 2017. godine i od tada ispunjavamo vaše želje vezane za dizajn i tisak te zajedno čarobiramo vaše najljepše knjige uspomena.

Možda je to knjiga prvih uspomena, vrtićke ili školske dobi, knjiga prijateljstva ili knjiga prve ljubavi. Bez obzira koju odabrali s police i primili u ruke, jednostavno znate da je to knjiga živih uspomena. Vječna, topla i čarobna.

baby book
1S6A7970 FOTO HARMONIKE 1280

Magical Book Lab osmislila je diplomantica menadžmenta Daria koja upravlja našim timom.

Daria je jednoga dana pronašla prašnjavu kazetu koja joj je ubrzo postala najdraža uspomena iz djetinjstva. Na staroj kazeti njezin joj dida priča izmišljene priče, dok se iz pozadine čuju simpatične upadice tadašnje vrckaste trogodišnjakinje.

Zahvaljujući snimljenom audio materijalu od prije 30 godina, uspomena je ponovo oživljena, a ideja o multimedijalnim knjigama rođena.

Misija

Magical Book Laba je stvarati unikatne personalizirane knjige visoke kvalitete s multimedijalnim sadržajem kako biste i vi jednom oživjeli svoje davne uspomene i učinili ih magičnima. Baš poput Dariine priče o didi.

Vizija

Postati vodeći proizvođači unikatnih multimedijalnih personaliziranih knjiga na tržištu regije te zadržati uslugu i kvalitetu proizvoda na vrhunskom nivou.

Vrijednost

Naša najveća vrijednost su članovi našeg tima i bogato iskustvo na području poslovanja koje objedinjujemo zajedničkim snagama u jedan originalan projekt.

You are something magical

Zato vas sada pozivamo da s nama krenete u potragu za svojim magičnim uspomenama!

Imamo ih svi, samo je ponekad potrebno malo poticaja da zabljesnu na stranicama knjiga koje ćete rado listati (i slušati) još godinama i sa smiješkom na licu prisjećati se svojih magičnih priča.

magical book lab foto knjiga knjiga uspomena poklon za bebu poklon za krstenje guest book wedding book 20 1280
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping