Tko smo mi?

Sjećate li se onih večeri kada vam je majka čitala knjigu prije spavanja? Večeri kada je princ branio svoju Matovilku pred vješticom, kada su konji dobili krila… Morske sirene očarale su brodare ljepotom i prekrasnim glasom, a Trnoružicu je iz duboka sna probudio poljubac?

 

Bilo je to djetinjstvo puno čarolije. Doba kada smo mogli baš sve.

 

Magical Book Lab naš je laboratorij u kojem kreiramo magične knjige po Vašim željama.

 

Možda je to knjiga prvih uspomena, vrtićke ili školske dobi, knjiga prijateljstva ili knjiga prve ljubavi. Bez obzira koju odabrali s police i primili u ruke, jednostavno znate da je to knjiga živih uspomena.

Vječna, topla i čarobna.

Magical Book Lab osmislila je diplomantica menadžmenta Daria Markić koja upravlja našim timom.

 

Daria je jednoga dana pronašla prašnjavu kazetu koja joj je ubrzo postala najdraža uspomena iz djetinjstva. Na staroj kazeti njezin joj dida priča izmišljene priče, dok se iz pozadine čuju simpatične upadice tadašnje vrckaste trogodišnjakinje.

 

Zahvaljujući snimljenom audio materijalu od prije 30 godina, uspomena je ponovo oživljena, a ideja o multimedijalnim knjigama rođena.

Misija tima Magical Book Laba je stvarati unikatne personalizirane knjige visoke kvalitete s multimedijalnim sadržajem kako biste i vi jednom oživjeli svoje davne uspomene i učinili ih magičnima. Baš poput Dariine priče o didi.

 

Vizija tima je postati vodeći proizvođači unikatnih multimedijalnih personaliziranih knjiga na tržištu regije te zadržati uslugu i kvalitetu proizvoda na vrhunskom nivou.

 

Naša najveća vrijednost su članovi našeg tima i bogato iskustvo na području poslovanja koje objedinjujemo zajedničkim snagama u jedan originalan projekt.

Što mediji govore o nama, doznajte ovdje.

 

Na kojim prodajnim mjestima se možete uživo podružiti s našim rokovnicima, doznajte ovdje.

 

Ako poželite doznati 10 misterioznih MBL Factsova, pročitajte ih ovdje.

Zato vas sada pozivamo da s nama krenete u potragu za svojim magičnim uspomenama!

 

Imamo ih svi, samo je ponekad potrebno malo poticaja da zabljesnu na stranicama knjiga koje ćete rado listati (i slušati) još godinama i sa smiješkom na licu prisjećati se svojih magičnih priča.