Wedding Book

Dobrodošli u čarobni svijet ljubavi i vječnosti – gdje vaša ljubavna priča postaje umjetničko djelo. Naš Wedding Book, izrađen po vašoj želji, zauvijek će sačuvati trenutke vašeg posebnog dana, stvarajući nezaboravnu uspomenu koja će krasiti vaše domove.

Upoznajte našu verziju modernog Wedding Booka! Fotografije s Vašeg vjenčanja zaslužuju posebno mjesto. Baš kao što prvi trenuci Vašeg zajedničkog života imaju posebno mjesto u Vašim srcima.

Neka to mjesto bude najljepša foto knjiga! Najljepša, jer ćemo ju personalizirati i izraditi točno prema Vašim željama. Zbog toga je svaki naš Wedding book osoban, jedinstven i samo Vaš.

🌟 Personalizirano remek-djelo: Svaki Wedding Book je jedinstven, baš kao i vaša ljubavna priča. Odabirom stila, boja, fontova i rasporeda fotografija, stvaramo album koja odražava vašu jedinstvenu vezu. Personalizacija je ključ našeg stvaralaštva,

🌟 Uhvatite trenutke vječnosti: Svaki trenutak vašeg vjenčanja je dragocjen. Naše stranice pružaju prostor za najljepše trenutke, od ceremonije do plesa pod zvijezdama. Svaka stranica je pažljivo dizajnirana kako bi istaknula ljepotu vašeg posebnog dana,

🌟 Detalji s ljubavlju: Naša pažnja prema detaljima čini naše Wedding Book posebnim. Od kvalitetnog papira do posebnih ukrasa, svaki element je pažljivo odabran kako bi knjiga bila ne samo funkcionalna, već i estetski privlačna,

🌟 Stranice izrađujemo od visokokvalitetnog 260 g foto-papira koji je vodootporani periv (klasičan uvez),

🌟 Ovdje je i premium panoramski lay flat uvez izrađen na 800 gr kaširanom foto papiru koji će oduševiti i one najzahtjevnije pojedince! Dio je našeg ekskluzivnog asortimana,

🌟Jednostavno naručivanje: Naručivanje vašeg personaliziranog Wedding Booka je brzo i jednostavno. Odaberite svoje preferencije, pošaljite nam svoje omiljene fotografije, a mi ćemo stvoriti album koji će odražavati ljubavnu priču koja će trajati zauvijek.

🌟 Svoj Wedding book sačuvajte i upotpunite, te tako svojoj priči dodajte posebni sjaj. Za Vas ćemo izraditi i sljedeće:

🌟 Dekorativnu kutiju na magnetno zatvaranje s personalizacijom poklopca po želji za Vašu vjenčanu foto knjigu, tako će Vaše uspomene uvijek biti čuvane i spremne da ponovo uživate u njihovom listanju.

🌟 Foto harmonike personaliziranih baršunastih korica unutar kojih smještamo fotografije po Vašem odabiru. Foto harmonike su idealan poklon za Vaše uzvanike i najljepši način za reći hvala.

🌟 Guest Book personaliziranih korica koji je poput čarobne knjige želja. U njega će Vama dragi gosti vjenčanja upisivati svoje poruke i želje za Vas. A vi im se vraćati kad god poželite vratiti taj posebni trenutak.

🌟 Zatrebate li pomoć u planiranju vjenčanja, ponuditi ćemo Vam naš ekskluzivan baršunasti Wedding Planner.

🌟 A poklon za vašu vjenčanu kumu? Imamo i to – Planer za vjenčanu kumu.

Dizajn unutrašnjosti i korica

Dizajn unutrašnjosti i korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

Rok izrade i isporuke je 8 radnih dana za klasičan uvez tj. 12 radnih dana za lay flat uvez (točne detalje dogovaramo zajednički e-mailom, mogući su pomaci po dogovoru te sukladno našim mogućnostima). Isto se odnosi na kompletno poslane obrace narudžbe s ispravno priloženim materijalima (fotografije + tekst). Isporuke na adresi su planirane četvrtkom i petkom, sukladno iznad navedenim rokovima.

Upute za izradu i slanje materijala

VAŽNO: Materijali za izradu knjiga dostupni su isključivo djelatnicima usko uključenima u proces proizvodnje. Nakon izrade proizvoda, trajno ih brišemo s naših servera. Više detalja o tome možete pročitati u našim  Uvjetima poslovanja. Personaliziranim pristupom i dogovorom trudit ćemo se ispuniti sve vaše zamisli!

1. Pratite korake i ispunite obrazac narudžbe koji se nalazi na dnu stranice proizvoda.
2. Unutar obrazaca narudžbe odabirete željene stavke (boju korica, materijal korica, tisak na korice, dizajn korica, tipografiju, boju slova, pozadine za unutrašnjost itd.
3. U polju “Materijali za izradu” ostavljate nam link na fotografije.
4. Knjigu vam prije tiska šaljemo na pregled i odobrenje u digitalnom obliku, kako bi bili sigurni da smo ostvarili sve želje!

Više o koracima pročitajte na Upute za izradu i slanje materijala.

Cjenik

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

Napomena: Za prazne albume personaliziranih korica ispunite ovaj obrazac.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping