Book za Djevojačku večer

Vaša najbolja prijateljica se udaje i zapitate se kada je prije proletjelo vrijeme prepisivanja na testovima, bezbrižnih izlazaka, pa i cjelonoćnih razgovora. Za djevojačku večer joj želite pokloniti nešto posebno, zaista unikatno, što će objediniti barem dio svih najljepših zajedničkih trenutaka. Tražite nešto personalizirano, zaista posebno, što će objediniti barem dio vaših najdražih zajedničih trenutaka? U našem magičnom laboratoriju smo osluškivali vaše želje i osmislili savršen poklon. Psssssst… Upoznajte našu verziju multimedijalne personalizirane foto knjige za djevojačku večer!

Dizajn unutrašnjosti i korica ćemo osmisliti zajednički te ćemo za Vas izraditi potpuno personaliziran i unikatan poklon. Saznajte više u nastavku!

 • U dogovoru s vama, tijekom pripreme za tisak u čarobnu knjigu uspomena za djevojačku večer unosimo fotografije, tekstove, videozapise putem QR kodova, prigodne citate, izrađujemo kućice za pisanje poruka i ostavljanje poljubaca ili mjesta za kasnije samostalno lijepljenje uspomena i fotografija s djevojačke večeri i ostale čarolije po Vašim željama,
 • Personaliziranim pristupom i dogovorom ostvarujemo željeni dizajn korica i unutrašnjosti,
 • Poželjeli ste izradu ilustracije mladenke i svih djevojaka s pripadajućim imenima, mjesta za poljupce ili nešto treće? Stiže!
 • U unutrašnjosti booka čeka vas još jedno iznenađenje – vodootporan i periv 260 gr foto-papir, lagano sjajan i mekan pod rukom. Stoga ne morate brinuti o prolivenom šampanjcu tijekom slavlja!
 • Za prave ljubiteljice umjetnosti, ovdje je premium lay flat panoramski uvez izrađen na 800 gr kaširanom foto papiru, koji će oduševiti i one najzahtjevnije dame i dio je našeg ekskluzivnog asortimana!
 • Našu široku ponudu materijala korica pronađite ovdje,
 • Za savršen konačan dojam, ovdje su naše dekorativne kutije s personalizacijom po želji.

Upute za izradu i slanje materijala

VAŽNO: Materijali za izradu knjiga dostupni su isključivo djelatnicima usko uključenima u proces proizvodnje. Nakon izrade proizvoda, trajno ih brišemo s naših servera. Više detalja o tome možete pročitati u našim  Uvjetima poslovanja. Personaliziranim pristupom i dogovorom trudit ćemo se ispuniti sve vaše zamisli!

1. Pratite korake i ispunite obrazac narudžbe koji se nalazi na dnu stranice proizvoda.
2. Unutar obrazaca narudžbe odabirete željene stavke (boju korica, materijal korica, tisak na korice, dizajn korica, tipografiju, boju slova, pozadine za unutrašnjost itd.
3. U polju “Materijali za izradu” ostavljate nam link na fotografije.
4. Knjigu vam prije tiska šaljemo na pregled i odobrenje u digitalnom obliku, kako bi bili sigurni da smo ostvarili sve želje!

Više o koracima pročitajte na Upute za izradu i slanje materijala.

Dizajn unutrašnjosti i korica

Dizajn unutrašnjosti i korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila. Ponudu materijala korica pronađite ovdje.

Rok isporuke

Rok izrade i isporuke je 10 radnih dana za klasičan uvez tj. 15 radnih dana za lay flat uvez (točne detalje dogovaramo zajednički e-mailom).

Cjenik

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

Napomena: Za prazne albume personaliziranih korica ispunite ovaj obrazac.

IZBOR VRSTE UVEZA, BROJ STRANICA I FOTOGRAFIJA
 
Klasičan uvez +
Lay flat uvez +
PERSONALIZACIJA KORICA
 
Uključeno u cijenu +
7,96 € (60,00 kn) +
7,96 € (60,00 kn) +
7,96 € (60,00 kn) +
7,96 € (60,00 kn) +
11,95 € (90,00 kn) +
TEKST ZA PREDNJE I STRAŽNJE KORICE
 
PERSONALIZACIJA UNUTRAŠNJOSTI FOTO ALBUMA
 
Pozadina 1 +
Pozadina 2 +
Pozadina 3 +
Pozadina 4 +
Pozadina 5 +
Pozadina 6 +
Montez +
Great Vibes +
Rokkitt +
Monotype Corsiva +
DODATNE OPCIJE PERSONALIZACIJE UNUTRAŠNJOSTI / uključene u cijenu
 
DODATNE OPCIJE PERSONALIZACIJE UNUTRAŠNJOSTI / dodatno plaćanje
 
Secret message - srce grebalica (crvena ili zlatna) ispod koje se nalazi skrivena poruka po želji - 5,18 € (39,00 kn) +
Izrada ilustracije po dogovoru (prsten, srce...) preko cijele stranice s crtama namijenjenim ostavljanju otisaka prstiju svake djevojke. Imena djevojaka unosimo na krajevima crta – dodatnih 9,90 € (74,68 kn) +
Izrada ilustracije mladenke i svih djevojaka s imenima ispod likova i željenom posvetom u sredini – dodatnih 9,90 € (74,68 kn) +
Izrada ilustracije mladenke i svih djevojaka s imenima unutar balona u obliku srca – dodatnih 9,90 € (74,68 kn) +
Magic Sky - prikaz položaja zvijezda i planeta u noći djevojačke (na određenoj lokaciji, u točnom datumu i satu) uz poruku ili ime po želji - dodatnih 6,64 € (50,00 kn) +
Izrada mjesta za poljupce u obliku bijelih elipsa sa zlatnim rubom i imenima svih djevojaka – dodatnih 6,64 € (50,00 kn) +
Izrada kućica za vlastoručno pisanje poruka u obliku bijelih pravokutnika sa zlatnim rubom (ispod fotografija kroz cijeli book) – dodatnih 6,64 € (50,00 kn) +
Unos videozapisa putem QR kodova, u željenoj boji koda – dodatnih 6,64 € (50,00 kn) +
FOTO MATERIJAL ZA IZRADU ALBUMA
 
DODACI KOJE PREDLAŽEMO
 
Zlatni +
Srebrni +
Bijela +
Bijelo-zlatna +
Crno-zlatna +
DATUMA ISPORUKE
 
*Molimo da pratite rokove isporuke sukladno odabranom proizvodu
 • Ukupno: 0,00 
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
   Izračun dostave