Čarobne uspomene utkane u personalizirane knjige i osmijeh na licu danas nažalost nemaju svi.

Zato smo odlučili tome doskočiti barem malo, koliko je u našoj moći. Želimo da jednoga dana ovaj svijet postane čarobna planeta, razigrana i topla poput djetinjstva.

Bolnice, rodilišta i dječji domovi puna su djece kojima je potrebno vratiti osmijeh na lice. Vi s nama to sada možete promijeniti.

magical book lab foto knjiga knjiga uspomena poklon za krstenje radosnica 1

Popis dosadašnjih donacija

 

 • Donacija Dječjem Domu Zagreb, Nazorova 49, određeni postotak od prodaje proizvoda u svrhu kupnje Uskršnjih poklona za djecu – 2019. godina
 • Donacija Dječjem Domu Zagreb, Nazorova 49, određeni postotak od prodaje proizvoda u svrhu ljetovanja djece – 2019. godina
 • Pokloni za mame koje su rodile u Zagrebu za vrijeme potresa (22.03.2020. u jutarnjim satima, Petrova bolnica i Merkur) – Premium Radosnice s Vilinskim prahom – 2020. godina
 • Donacije Općoj bolnici Zadar od kupljenih Radosnica uz slanje kodova koje možete pronaći na letcima unutar odjela porodništva i ginekologije
 • Donacije u novcu i odjeći stradalima u Petrinji nakon potresa – 2021. godine
 • Donacija Dječjem Domu Zagreb, razrada teksta i dizajna Radosnica za potrebe djece u Domu, tisak naklade godišnje zalihe Radosnica – 2022. godina (slika u nastavku ispod)
 • Donacija Azilu za životinje Udruzi Šapa u Ogulinu za vrijeme trajanja poplave2023. godina
 • Donacija Osnovnoj školi Ljubo Babić Jastrebarsko za sudjelovanje djece na ISF Gymnaziadi U15 u Brazilu 2023. godina
magical book lab foto knjiga donacije nazorova djecji dom nazorova

Svaka donacija ima moć da stvori razliku u životima djece koja odrastaju u domovima. Naše djelovanje predstavlja priliku za vas da budete dio te pozitivne promjene i pružite podršku najmlađima. Donacije za domove za djecu su način da zajedno izgradimo svjetlu budućnost za one kojima je to najpotrebnije.

Naša predanost pomaže djeci u domovima širom zemlje. Kroz donacije, omogućujemo im bolje uvjete za život, obrazovanje i emocionalnu podršku. S vašom pomoći, svako dijete ima šansu ostvariti svoj puni potencijal.

Svaka donacija može učiniti mnogo. Ona može osigurati da djeca dobiju kvalitetne obroke svakog dana, pristup obrazovanju i mentorstvu koje im pomaže razviti svoje talente i vještine. Donacije također omogućuju organizacijama koje upravljaju domovima da stvore siguran i poticajan okoliš za djecu.

Neovisno o veličini donacije, svaki iznos ima vrijednost. Svaka donacija ide direktno u podršku djece u domovima i pomaže im da se osjećaju voljenima i podržanima. Vaša dobrotvorna gesta može napraviti ogromnu razliku u životima ovih djece.

Pravilno osmišljene donacije su način da zajedno izgradimo bolju budućnost za djecu u domovima. Razmislite o tome kako i vaša podrška može pomoći u oblikovanju njihove sudbine. Donacija su ključ koji otključava vrata svijetle budućnosti za ovu djecu.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
   Calculate Shipping