Personalizirani Rokovnici Basic

Personalizirani Rokovnici Basic dolaze u nekoliko boja te su tvrdih korica koje personaliziramo po vašoj želji! Dodajte na korice citat, logotip, ilustraciju ili tekst – odaberite po želji i učinite ga potpuno čarobnim po svom ukusu.

Odaberite svoj savršeni primjerak i personalizirajte ga samostalno!

Cijena: od 22,75 €

🌟 Uz malo čarolije, Vaš novi rokovnik može vrlo brzo postati i notes bez kalendara ispunjen kockicama ili praznim stranama, dok su osim ponuđenih formata A5 dostupni i formati A4 (na upit).

🌟 Dobrodošli u svijet personaliziranih rokovnika gdje svaka stranica čeka da postane platno za tvoje jedinstvene misli. Naša kolekcija rokovnika pruža vam mogućnost da stvorite nešto više od obične bilježnice - ovdje nastaje tvoja osobna priča, upisana u svaki redak.

🌟 Razmislite o rokovniku kao o oslikavanju vaše kreativnosti. Naši personalizirani rokovnici nisu samo alat za pisanje, već i izraz vašeg stila. S koricama tvrdog uveza u raznim bojama i mogućnošću dodavanja personaliziranih detalja, svaki rokovnik postaje autentičan odraz vaše osobnosti.

🌟 Jedna od ključnih značajki naših rokovnika je mogućnost potpune personalizacije. Odaberite omiljenu boju korica, dodajte svoje ime, citat ili inicijale - stvorite rokovnik koji je dizajniran samo za vas. Svaka stranica postaje intimno mjesto za vaše misli i ideje.

🌟 Tražite originalan poklon za voljenu osobu? Naši personalizirani rokovnici su idealan dar. Svaki rokovnik može biti prilagođen prema interesima i preferencijama primatelja, stvarajući jedinstvenu uspomenu koja će ih pratiti kroz svaki dan.

🌟 Kvaliteta materijala i izrade ključna je za naše rokovnike. Koristeći visokokvalitetne materijale, osiguravamo dugovječnost i očuvanje vaših zapisa. Svaki rokovnik postaje pouzdan partner u vašim svakodnevnim zapisima i planiranjima.

🌟 Otkrijte radost pisanja s našim personaliziranim rokovnicima. Neka svaka stranica bude mjesto gdje se vaše misli pretvaraju u priču. Personalizirajte svoj rokovnik i ponesite sa sobom komadić sebe svuda gdje krenete. Vaša priča, vaš stil - zabilježite ih s nama.

Rok isporuke

U tekućem tjednu do petka primamo narudžbe s isporukom u idućem tjednu (četvrtak/petak). Isto se odnosi na sve narudžbe koje su plaćene s dogovorenim i odobrenim dizajnom u petak do 11h. Isporuke na adresi su planirane svaki tjedan u četvrtak i petak.

Unutrašnjost rokovnika

122 strane s kalendarom 2024/2025 i crtama za pisanje sadržaja, dok se na svakoj strani u gornjem kutu nalazi kućica za upisivanje datuma.

rokovnici personalizirani rokovnik personalizirani pokloni magical book lab 1

Dizajn korica

Dizajn korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Tehničke specifikacije i cijene

DIMENZIJA:
format A5 (14.8 x 21 cm) okomitog usmjerenja
Na upit: rokovnik bez kalendara, kao i format A4 (samo kockice i bez crta)

IZVEDBA:
Visokokvalitetan tvrdi uvez
Personalizacija korica tekstom po želji (sjajni zlatotisak ili mat pastelni tisak bez sjaja u bilo kojoj boji). Personalizacija korica tekstom po želji, ilustracijom ili logotipom. *Stražnje korice sadrže naš logotip pozicioniran na sredini ili dnu korica.

OPSEG:
122 strane s kalendarom 2024/2025 i crtama za pisanje sadržaja, dok se na svakoj strani u gornjem kutu nalazi kućica za upisivanje datuma.

CIJENA:
Personalizirani rokovnik s uključenim tekstom na prednjim koricama u mat pastelnoj boji po želji: 22,75 €

DODATNE OPCIJE:
Apliciranje teksta u sjajnom zlatotisku: 5,65 €
Apliciranje teksta na stražnje korice: 4,50 €
Apliciranje 4 metalna kuta na korice: 4,55 €
Držač za kemijsku olovku: 2,75 €
Apliciranje manje fotografije na koricama: 4,98 € – jedino sedefno bijeli rokovnici

DOSTAVA:
Cijena dostave: 35,00 kn za područje cijele Hrvatske
Više rokovnika unutar jedne isporuke dostavljamo u jednom paketu.
Za kupnju 3 ili više rokovnika unutar jedne isporuke, dostava je besplatna!

KUPNJA VIŠE KOMADA:
Odobravamo popuste za kupnju više komada.
Za takve i slične upite molimo da nam se obratite na e-mail adresu info@magicbooklab.com

DODATNE RASPOLOŽIVE OPCIJE:
veći format A4
– unutrašnjost ispunjena praznim stranama ili kockicama
– apliciranje logotipa na koricama rokovnika
-apliciranje manje fotografije ili logotipa na koricama rokovnika

Narudžba je moguća ispunjavanjem obrazaca narudžbe putem web stranice, javljanjem na e-mail info@magicbooklab.com ili putem društvenih mreža Magical Book Lab (Facebook i Instagram).

Nakon izvršene narudžbe, u roku od 24 sata na Vašu e-mail adresu stižu podaci za uplatu (provjerite spam i neželjeni folder). Nakon vidljive uplate, Vaš novi proizvod stiže u roku od 10 radnih dana!

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping