Rođendanski – Brzdej Book

Dobrodošli u svijet uspomena i osobnog dodira! Naš Brzdej Book je posebno stvoren kako bi proslava rođendana postala nezaboravna priča koja će trajati zauvijek.

Kome je namijenjen? Svima! Prijatelju, roditeljima, dečku, bračnom partneru, kćeri ili sinu od prijatelja… Nemamo ograničenja!

Doznaj sve detalje u nastavku i odaberi svoj savršen primjerak najboljeg poklona za rođendan putem obrasca narudžbe.

🌟 Prilagođen po vašoj želji: Svaki Brzdej Book koji stvaramo je jedinstven, baš kao i vaši dragocjeni trenuci. Odabirete temu, stil, boje i raspored fotografija - mi smo tu da vaše ideje pretvorimo u stvarnost. Personalizacija je ključ stvaranja nečeg posebnog.

🌟 Proslavite sjećanja: Svaki rođendan donosi nove radosti, smijeh i ljubav. Naš Brzdej Book vam omogućuje da zadržite te trenutke zauvijek. Pregledavajte stranice i vraćajte se u vesele trenutke prošlih rođendanskih slavlja.

🌟 Savršen poklon: Tražite idealan poklon za vašeg prijatelja, člana obitelji ili voljenu osobu? Personalizirani Brzdej Book je upravo ono što tražite! Dodajte posebne poruke, citate ili anegdote kako biste stvorili poklon koji će se uvijek pamtit.

🌟 Visoka kvaliteta, elegantan dizajn: Naš pažljivo izrađen Brzdej Book kombinira visokokvalitetni tisak s elegantnim dizajnom. Svaka stranica odiše pažnjom prema detaljima kako bi vaš album bio ne samo funkcionalan, već i estetski ugodan.

🌟 Jednostavno naručivanje: Proces naručivanja je brz i jednostavan. Izaberite svoje preferencije, pošaljite nam svoje omiljene fotografije, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Vaš Brzdej Book bit će isporučen na vaša vrata - spreman da dijeli sreću i ljubav.

🌟 Stranice izrađujemo od visokokvalitetnog 260 g foto-papira koji je vodootporani periv (klasičan uvez),

🌟 Ovdje je i premium panoramski lay flat uvez izrađen na 800 gr kaširanom foto papiru koji će oduševiti i one najzahtjevnije pojedince! Dio je našeg ekskluzivnog asortimana,

🌟 Našu široku ponudu materijala korica pronađite ovdje,

🌟 Poželite li svoj novi book urediti samostalno, zalijepiti fotke i napisati tekstove, ponuditi ćemo Vam naš prazan album personaliziranih korica,

🌟 Za savršen konačan dojam, ovdje su naše dekorativne kutije s personalizacijom po želji.

Dizajn unutrašnjosti i korica

Dizajn unutrašnjosti i korica Vam šaljemo na pregled i odobrenje po vidljivoj uplati, dok sve detalje zajednički dogovaramo i usklađujemo putem e-maila.

Rok isporuke

Rok izrade i isporuke je 8 radnih dana za klasičan uvez tj. 12 radnih dana za lay flat uvez (točne detalje dogovaramo zajednički e-mailom, mogući su pomaci po dogovoru te sukladno našim mogućnostima). Isto se odnosi na kompletno poslane obrace narudžbe s ispravno priloženim materijalima (fotografije + tekst). Isporuke na adresi su planirane četvrtkom i petkom, sukladno iznad navedenim rokovima.

Kraći je rok isporuke za Prazne albume personaliziranih korica koje pronađite ovdje.

Upute za izradu i slanje materijala

VAŽNO: Materijali za izradu knjiga dostupni su isključivo djelatnicima usko uključenima u proces proizvodnje. Nakon izrade proizvoda, trajno ih brišemo s naših servera. Više detalja o tome možete pročitati u našim  Uvjetima poslovanja. Personaliziranim pristupom i dogovorom trudit ćemo se ispuniti sve vaše zamisli!

1. Pratite korake i ispunite obrazac narudžbe koji se nalazi na dnu stranice proizvoda.
2. Unutar obrazaca narudžbe odabirete željene stavke (boju korica, materijal korica, tisak na korice, dizajn korica, tipografiju, boju slova, pozadine za unutrašnjost itd.
3. U polju “Materijali za izradu” ostavljate nam link na fotografije.
4. Knjigu vam prije tiska šaljemo na pregled i odobrenje u digitalnom obliku, kako bi bili sigurni da smo ostvarili sve želje!

Više o koracima pročitajte na Upute za izradu i slanje materijala.

Cjenik

Ispuni obrazac narudžbe

Bit će nam veliko zadovoljstvo pomoći vam u kreiranju mjesta za uspomene toplog i posebnog poput zagrljaja.

Izradite svoj personalizirani proizvod i naručite samostalno putem našeg obrasca narudžbe!

Slijedite jednostavne korake i kreirajte svoju čarobnu priču.

Napomena: Za prazne albume personaliziranih korica ispunite ovaj obrazac.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNatrag u trgovinu
      Calculate Shipping