Djevojačka večer

Približava se i taj veliki dan. Vaša najbolja prijateljica se udaje i zapitate se kada je prije proletjelo vrijeme igranja u pijesku, prepisivanja na testovima, bezbrižnih izlazaka, pa i cjelonoćnih razgovora.

 

Za djevojačku večer joj želite pokloniti nešto posebno, zaista unikatno, što će objediniti barem dio svih najljepših zajedničkih trenutaka.

 

Taj poklon mora biti poseban i želite da u njemu ostanu sačuvane sve zajedničke tajne. U našem magičnom laboratoriju knjiga osluškivali smo vaše želje i osmislili jedinstven poklon za djevojačku večer!

 

Pssssst… otkrit ćemo vam tajnu. Radi se o našem unikatnom booku.

Personalizacija booka za djevojačku večer unosom fotografija, tekstova i videozapisa 😍

 

Tako u dogovoru s vama,  tijekom pripreme za tisak u book za djevojačku večer unosimo vaše fotografije, posvetu, kraće tekstove, skenirana pisma za mladenku, citate o prijateljstvu, izrađujemo kućice za pisanje poruka, mjesta za kasnije samostalno lijepljenje uspomena ili fotografija s djevojačke večeri.

 

Videozapise zajedničkih izlazaka ili snimljenih glasovnih poruka unosimo u book putem QR kodova. Oduševljenje poklonom zasigurno neće izostati!

 

Unutar našeg obrasca narudžbe možete izabrati i izradu mjesta za poljupce s imenima svih cura.  Ovdje je i izrada kućica za samostalno pisanje poruka, kao i izrada ilustracije po želji (prsten, srce…) s crtama za ostavljanje otisaka prstiju.

 

Sve navedene i mnoge druge čarolije provjerite unutar našeg obrasca narudžbe:

Dostupni su i prazni albumi personaliziranih korica za sve vas čarobnjake koji ih želite samostalno urediti, zalijepiti fotografije i pisati tekstove.

U unutrašnjosti booka čeka vas još jedno iznenađenje – vodootporan i periv visokokvalitetan

190 gr foto-papir, stoga ne morate brinuti o prolivenom šampanjcu tijekom slavlja 🙂

Personalizirani pristup i besplatna obrada fotografija*

 

Personaliziranim pristupom i dogovorom ostvarujemo željeni dizajn korica i unutrašnjosti booka.

 

Materijali za izradu booka šalju se na naš e-mail, zatim se ispunjava obrazac narudžbe unutar kojeg birate sve važne detalje i željene opcije od boje slova, fontova i pozadine do izrade dodatnih opcija (mjesta za poljupce, posebnih ilustracija i sl.).

 

Kako bi bili sigurni da su sve želje usklađene, šaljemo Vam book prije tiska u digitalnom obliku na pregled i odobrenje.

 

Također, poklanjamo Vam besplatnu obradu fotografija, kako bi Vaš novi book zasjao u punom sjaju i postao u potpunosti savršena uspomena.

Širok izbor materijala i boja korica!

 

Na kraju, svoj novi book za djevojačku večer okrunite predivnim koricama tvrdog uveza iz naše široke ponude materijala i boja.

 

Personalizirajte ih tekstom, slikom ili ilustracijom po želji.

 

Cijelu ponudu ekskluzivnih materijala i boja možete vidjeti ovdje.

Opseg, dimenzije i cijene

 

Vaš novi book možemo izvesti u formatu A4 ili A5, dok su dostupni formati i A3, kao i zanimljivi kockasti 20×20 cm ili 30×30 cm.

Formati A4 i A5 su vodoravnog usmjerenja.

 

Cijena booka ovisi o formatu i broju strana, dok su najčešći paketi na 24 strane (50 fotografija) ili 40 strana (90 fotografija) uz uključene kraće tekstove, posvete, književne citate, skenirane crteže i ostalo po dogovoru.

 

Provjerite cijene i pakete unutar naše brošure.

Kao i do sada, samo vaša mašta je granica!

 

Stoga, podijelite s nama sve vaše velike i male ideje

putem e-maila info@magicbooklab.com ili kontakt obrasca!

 

Netko od naših čarobnjaka će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku oko dogovora i sugestija 🙂

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podatka

i Općim uvjetima poslovanja,

detaljnije pročitajte ovdje:

Opći uvjeti poslovanja 

Zaštita privatnosti

*besplatna obrada fotografija uključuje podešavanje kontrasta, svjetline i uklanjanje efekta crvenih očiju.