Poklon za djevojačku večer

Približava se i taj veliki dan. Vaša najbolja prijateljica se udaje i zapitate se kada je prije proletjelo vrijeme prepisivanja na testovima, bezbrižnih izlazaka, pa i cjelonoćnih razgovora.

 

Za djevojačku večer joj želite pokloniti nešto posebno, zaista unikatno, što će objediniti barem dio svih najljepših zajedničkih trenutaka.

 

U našem magičnom laboratoriju knjiga osluškivali smo vaše želje i osmislili jedinstven poklon za djevojačku večer!

 

Pssssst… otkrit ćemo vam tajnu. Radi se o našem unikatnom booku.

Zašto je poseban

  • U dogovoru s vama, tijekom pripreme za tisak u čarobnu knjigu uspomena za djevojačku večer unosimo fotografije, tekstove, videozapise putem QR kodova, prigodne citate, izrađujemo kućice za pisanje poruka i ostavljanje poljubaca ili mjesta za kasnije samostalno lijepljenje uspomena i fotografija s djevojačke večeri i ostale čarolije po Vašim željama
  • Personaliziranim pristupom i dogovorom ostvarujemo željeni dizajn korica i unutrašnjosti. Ponuda je stvarno magična – pronađite svoj savršeni par korica tvrdog uveza ovdje
  • Poželjeli ste izradu ilustracije mladenke i svih djevojaka s pripadajućim imenima? Stiže! Sve raspoložive opcije izrade ilustracije provjerite u obrascu narudžbe.
  • U unutrašnjosti booka čeka vas još jedno iznenađenje – vodootporan i periv 260 gr foto-papir, lagano sjajan i mekan pod rukom. Stoga ne morate brinuti o prolivenom šampanjcu tijekom slavlja!
  • Za prave ljubiteljice umjetnosti, ovdje je premium lay flat panoramski uvez izrađen na 800 gr kaširanom foto papiru, koji će oduševiti i one najzahtjevnije dame i dio je našeg ekskluzivnog asortimana!
  • Poželite li svoj novi book urediti samostalno, zalijepiti fotke i napisati tekstove, ponuditi ćemo Vam naš prazan album personaliziranih korica
  • Razlike između sistema uveza te koje smo vam sve pakete pripremili, provjerite ovdje:

Obrazac narudžbe

Prilikom slanja materijala za izradu booka zamoliti ćemo Vas da ispunite naš Obrazac narudžbe booka za djevojačku večer:

 

(za prazne albume ćete nam putem e-maila šapnuti željeni format i dizajn korica bez ispunjavanja obrasca)

Rok izrade i isporuke

Vaš novi book stiže u roku 14 dana,

dok prazne albume personaliziranih korica možemo isporučiti u roku nekoliko dana.

 

Točan datum isporuke dogovaramo zajednički ovisno o Vašim potrebama.

Ovdje smo kako bi zajedno osmislili savršen poklon

Pred njom je veliki dan. Imati svoje prijateljice uz sebe čini ga još boljim! Iznenadite ju, nasmijte, razveselite i rastopite od sreće. A onda sve dobro začinite zabavom i poklonite joj uspomenu koju nikad neće zaboraviti!

 

Podijelite s nama sve svoje ideje putem e-maila info@magicbooklab.com ili kontakt obrasca

 

Netko od naših čarobnjaka će vam se javiti u najkraćem mogućem roku radi dogovora i sugestija!

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podatka

i Općim uvjetima poslovanja,

detaljnije pročitajte ovdje:

Opći uvjeti poslovanja 

Zaštita privatnosti