Personalizirane Radosnice

Prvi susret, prvi osmijeh, prvi zubić, prva riječ, prvi korak… toliko uspomena koje želimo zauvijek imati kraj sebe.

 

Uz malo vilinskog praha, pokoji čarobni štapić i malo truda, zajedno možemo kreirati veselu personaliziranu Radosnicu – magičnu knjigu djetinjstva koja će sačuvati svaki vaš važni zajednički trenutak.

 

Vašu smo Radosnicu ukrasili stihovima i smijehom, a vi ju ispunite sretnim detaljima i uspomenama koje za Vas nose nezaboravan pečat 😍

Tri vrste Radosnica

 

Naše su vile i čarobnjaci pomno osluškivali vaše želje i razvili za vas čak tri vrste Radosnica! Odaberite točno onakvu kakvu želite prema tome koliko želite da je personaliziramo za Vas. Unutrašnjost je jednakog dizajna, a razlikuju se u količini personalizacije i fotografija koje unosimo unutar Radosnice tijekom pripreme za tisak.

Radosnica Čarobni Štapić

Radosnica s personaliziranim koricama – pravi je izbor za Vas ako želite sami stvarati svoju čaroliju,

 

samostalno ju ispunjavati i lijepiti fotografije lijepiti fotografije, te personalizirati njezine korice.

 

Cijena: 239,00 kn

Radosnica s Vilinskim Prahom

Radosnica personaliziranih korica i personalizirane unutrašnjosti 

tu je za sve one kojima ne smeta da i mi dodamo malo svog vilinskog praha i na taj način, u nju prije tiska, unesemo mnoštvo vama važnih detalja!

U unutrašnjosti knjige tako unosimo Vašu posvetu, podatke s bebina rođenja (datum, sat, duljina i težina pri porođaju), bebino ime unutar svih naslova (npr. Lukino prvo more), kao i imena roditelja.  Sadrži i mjesta za samostalno ispunjavanje sadržaja i mjesta za lijepljenje fotografija.

Cijena: 309,00 kn

Koje sve sadržaje unosimo u Radosnicu s Vilinskim prahom, pogledajte ovdje:

Premium Hokus Pokus foto-radosnica

Vrlo je posebna jer ćemo ju cijelu začarobirati skupa, u nju unijeti sve važne detalje i fotografije, te tiskati nezaboravnu Radosnicu punu uspomena.

 

Unutar ove Radosnice unosimo i fotografije tijekom pripreme za tisak. Smjestiti ćemo ih uz prateći sadržaj kako bi Vam uštedjeli vrijeme za kasnije samostalno lijepljenje i razvijanje slika. A za čarobnjaka u Vama, ostavit ćemo dovoljno mjesta i za samostalno lijepljenje fotografija i ispunjavanje sadržaja.

 

Cijena: 489,00 kn

Koje sve sadržaje unosimo u Radosnicu Hokus Pokus, pogledajte ovdje:

Zašto su posebne

  • U Vašu Radosnicu sada možete unijeti i najdraže videozapise putem QR kodova kako bi svu čaroliju sačuvali na jednom mjestu. Ponosni smo što su ovo prve multimedijalne radosnice s QR kodovima u svijetu!
  • Unutrašnjost Radosnice krase stranice visokokvalitetnog 260 gr foto-papira koji je vodootporan i periv. Mekan je i lagano sjajan te daje cijeloj izvedbi prestižan izgled,
  • Vaša će Radosnica biti formata A4, a njezine 44 stranice u boji ispunjene vedrim tekstovima, veselim ilustracijama i toplim književnim citatima (po potrebi su moguće i manje preinake unutar tekstova – bez određenih dijelova kao što su krštenje, vjenčanje, prilagođeno samohranim roditeljima…),
  • Odaberite korice tvrdog uveza iz široke ponude materijala i boja s personalizacijom po želji 😍 Provjerite ponudu ovdje
  • Poželite li svoju novu Radosnicu zauvijek sačuvati savršenu od neželjenih otisaka prstića, ovdje su i naše dekorativne poklon kutije! Pogledajte ih ovdje

Recept za Radosnu Radosnicu

Jedno maleno mamino i tatino čudo,

Ljubavi brdo,

Malo dobre volje i sve što vas veseli,

Mašte koliko vam srce želi…

Fotografijama ukrasiti,

Sve važne detalje naglasiti.

Listati često i uživati,

Uspomenama na sretne trenutke se darivati.

Sačuvaj najvrijednije uspomene

Naša je najveća želja pomoći vam sačuvati ono najvrijednije.

 

Zajedno ćemo kreirati neprocjenjivu čaroliju.

 

Podijelite s nama sve vaše velike i male ideje putem e-maila

info@magicbooklab.com ili kontakt obrasca

 

Netko od naših čarobnjaka će vam se javiti u najkraćem mogućem roku radi dogovora i sugestija!

"Najbolji ste... Uz knjigicu naša princeza će imati sjećanje i uspomene do kraja života... Hvala na strpljenju, brzim odgovorima, srdačnosti.... Jako smo vam zahvalni i oduševili ste nas sa radosnicom.. Svaka čast... Sve pohvale... " Martina G.

Ostale recenzije pogledajte ovdje.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podatka

i Općim uvjetima poslovanja,

detaljnije pročitajte ovdje:

Opći uvjeti poslovanja 

Zaštita privatnosti