Personalizirana Kuharica

Tražite savršenu personaliziranu kuharicu za upisivanje svih svojih čarobnih recepata? Možda i idealan poklon za mamu, iznenađenje za baku ili original dar za prijateljicu? Ili možda savršen rođendanski poklon za muža koji već ima sve? Nešto vrlo osobno, ali i korisno? Imamo jedinstveno rješenje za vas.

 

Kreirali smo Personaliziranu kuharicu! Poklon praktičnog dizajna i veličine koji će oduševiti svakog zaljubljenika u kuhanje, ali i motivirati kuharske početnike. Personalizirana kuharica je stvorena za pravi užitak u kulinarskim avanturama.

A kako bi Personaliziranom kuharicom iznenadili vama dragu osobu, njezine baršunaste korice ukrasite tekstom i/ili ilustracijom po želji. To će ju učiniti unikatnim i vrlo posebnim darom.

 

Cijena Personalizirane kuharice: 219,00 kn (29,07 €)

 

Uz stranice za ispisivanje recepata, vaša će vas kuharica inspirirati citatima i ilustracijama, te ohrabriti točnim kuhinjskim mjerama. Zato će svako vaše buduće jelo biti pravo malo remek djelo. Osim toga, olakšat će vam pripremu hrane i pomoći da od sada uvijek sve imate pri ruci i na jednom mjestu.

 

Za savršen konačni dojam, tu su i naše dekorativne personalizirane poklon kutije! Kuharica će savršeno stati unutar kutije formata A5, a ako imate još stvari koje želite smjestiti unutra, ponuditi ćemo Vam i veće dimenzije kutija! Ponudu provjerite ovdje

  • Dolazi u praktičnom A5 formatu, opsega 100 strana u boji
  • Baršunaste korice personalizirajte tekstom i/ili ilustracijom po svojoj želji
  • Stranice za ispisivanje recepata nude mogućnost upisivanja sastojaka, dodavanje fotografije, ocjene jela, težine pripreme, te vlastite ideje za posluživanje ili tajni savjet i sastojak
  • Kao ekstra začin, uljepšajte ju aplikacijom metalnih zlatnih kuteva i držačem kemijske olovke u bijeloj ili crnoj boji

 

 

Kreirajte ju baš po mjeri osobe koju želite darivati. Ili za sebe po svom guštu! Personalizirana kuharica je i sama neizostavni tajni sastojak koji će razveseliti svakoga. I pravi recept za zadovoljstvo darivanja!

“Prezadovoljna 😍😍😍 najljepsi rokovnici ♥️” Vera M. P.

Tečaj €/kn: 7,53450