WoodyART Kalendar - personalizirani kalendar 2023.

Ovaj maleni ljepotan je kao stvoren za svaki radni stol ili policu te će Vas cijele godine razveseljavati pogledom na najdraže fotke 😍 WoodyART Kalendar je personalizirani kalendar te dolazi na drvenom štafelaju i sadrži 12 najdražih fotki – po jednu za svaki mjesec u godini, koje nam dostavljate putem e-maila.

Zašto je poseban

Drveni štafelaj je visine 19 cm i širine 11 cm te dolazi u izvedbi od bukovog drveta. Na štafelaj ćemo smjestiti 12 letaka kalendara – po jedan za svaki mjesec, s unosom Vaših fotografija tijekom pripreme za tisak kako bi kalendar bio u potpunosti personaliziran!

 

Dolazi zapakiran u bijeloj koverti-vrećici, spreman postati najljepši blagdanski poklon 🙂

Cijene

Cijena personaliziranog WoodyART Kalendara je 169,00 kn (18,45 €) te uključuje

obradu fotografija i unos u kalendare tijekom pripreme za tisak, drveni štafelaj te 12 gotovih kalendara s fotografijama.

 

*Fotografije mogu biti isključivo okomite zbog dizajna kalendara te ćemo vas zamoliti numeriranje fotografija od 1-12 sukladno mjesecima u godini. Iste ćete nam dostaviti putem Obrasca narudžbe personaliziranog kalendara.

"Iznimno ugodna komunikacija i brz dogovor. Book je predivan, nešto što ostaje za uspomenu za cijeli život i unikatan poklon. Book je kvalitetne izrade, izrađen u potpunosti onako kako ste ga sami kreirali. Definitivno ovo nije prvi book koji ću kreirati i suradnji s ovim divnim osobama!" Danijela G.

Tečaj €/kn: 7,53450