Love Book

Svake godine naprežete svoje moždane vijuge kada tražite originalan poklon za godišnjicu, dan zaljubljenih ili neku drugu slatku prigodu koja uključuje vašu bolju polovicu? Tražite nešto kreativno, personalizirano i originalno o čemu će se još dugo pričati i što će se još duže pamtiti.

 

Osluškujući vaše želje, osmislili smo unikatni Love Book – personaliziranu knjigu s ispričanim najljepšim ljubavnim trenucima! 😍

 

Iskustvo nam govori da će vašoj zahtjevnoj polovici izmamiti osmijeh od uha do uha, a možda i pokoju suzu. Naravno, suzu radosnicu!

Personalizacija unosom fotografija, tekstova i videozapisa!

 

Tako u vašu novu personaliziranu knjigu u dogovoru s vama unosimo fotografije, posvete, pjesme, ljubavne citate, kao i mjesto za poljubac ili lijepljenje najdražih uspomena. Možda su to karte s putovanja, staro ljubavno pismo ili bilo koja druga posebna stvar koja vas povezuje.

 

Videozapise zajedničkih putovanja ili glasovnih poruka unesite u book putem QR kodova. Oduševljenje poklonom zasigurno neće izostati!

 

Dostupni su i prazni albumi personaliziranih korica za sve vas čarobnjake koji ih želite samostalno urediti, zalijepiti fotografije i pisati tekstove.

Dok razvrstavate najdraže fotografije i pripremate se za početak izrade, u unutrašnjosti booka čeka vas još jedno iznenađenje –

visokokvalitetan 190 gr foto-papir koji je vodootporan i periv.

 

Stoga, ne morate brinuti o prolivenom šampanjcu tijekom proslave! 🙂

Personalizirani pristup i besplatna obrada fotografija*!

 

Personaliziranim pristupom i dogovorom ostvarujemo željeni dizajn korica i unutrašnjosti booka.

 

Materijali za izradu booka šalju se na naš e-mail, zatim se ispunjava obrazac narudžbe unutar kojeg birate sve važne detalje i željene opcije od boje slova, fontova i pozadine do izrade dodatnih opcija (mjesta za poljupce, posebnih ilustracija i sl.).

 

Kako bi bili sigurni da su sve želje usklađene, šaljemo Vam book prije tiska u digitalnom obliku na pregled i odobrenje.

 

Također, poklanjamo Vam besplatnu obradu fotografija, kako bi Vaš novi book zasjao u punom sjaju i postao u potpunosti savršena uspomena.

Širok izbor materijala i boja korica!

 

Svoju novu knjigu zatim okrunite predivnim koricama tvrdog uveza iz naše široke ponude materijala i boja!

 

Personalizirajte ih tekstom, slikom ili ilustracijom po želji.

 

Više o koricama knjiga i dostupnim materijalima doznajte više ovdje.

Opseg, dimenzije i cijene

 

Vaš novi book možemo izvesti u formatima A4 ili A5, dok su dostupni formati i A3, kao i zanimljiv kockasti 20×20 cm ili 30×30 cm.

 

Cijena booka ovisi o formatu i broju strana, dok su najčešći paketi na 24 strane (50 fotografija) ili 40 strana (90 fotografija) uz uključene kraće tekstove, posvete, književne citate, skenirane crteže i ostalo po dogovoru.

 

Provjerite cijene i pakete unutar naše brošure.

Kao i do sada, samo vaša mašta je granica!

 

Stoga, podijelite s nama sve vaše velike i male ideje

putem e-maila info@magicbooklab.com ili kontakt obrasca!

 

Netko od naših čarobnjaka će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku oko dogovora i sugestija 🙂

"Iznimno ugodna komunikacija i brz dogovor. Book je predivan, nešto što ostaje za uspomenu za cijeli život i unikatan poklon. Book je kvalitetne izrade, izrađen u potpunosti onako kako ste ga sami kreirali. Definitivno ovo nije prvi book koji ću kreirati i suradnji s ovim divnim osobama!" Danijela G.

Ostale recenzije pogledajte ovdje.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podatka

i Općim uvjetima poslovanja,

detaljnije pročitajte ovdje:

Opći uvjeti poslovanja 

Zaštita privatnosti

*besplatna obrada fotografija uključuje podešavanje kontrasta, svjetline i uklanjanje efekta crvenih očiju.