Wedding Book

Predstavljamo Vam našu premium kolekciju – ekskluzivan wedding asortiman.

Svaki detalj Vašeg najljepšeg dana je bitan. I svaki je trenutak Vašeg vjenčanja posebna uspomena. Želimo Vam pomoći da ih sve sačuvate, kako biste ih mogli oživjeti kad god poželite.

 

Za Vas smo osmislili kolekciju personaliziranih foto albuma kojima ćete ispričati samo svoju priču. Uz fotografije, Vaše će albume uljepšati tekstovi i posvete koje sami odaberete. Dizajn i izgled Vaše vjenčane knjige prilagodit ćemo samo Vašim željama. I na taj način, za Vas kreirati najljepši komplet sjećanja na Vaš dan.

Zašto je poseban

Fotografije s Vašeg vjenčanja zaslužuju posebno mjesto. Baš kao što prvi trenuci Vašeg zajedničkog života imaju posebno mjesto u Vašim srcima. Neka to mjesto bude najljepša foto knjiga! Najljepša, jer ćemo ju personalizirati i izraditi točno prema Vašim željama. Zbog toga je svaki naš Wedding book osoban, jedinstven i samo Vaš.

 

Uz fotografije koje odaberete, dodat ćemo posvetu, ljubavne citate, stihove, kao i videozapise s vjenčanja. Tako ćemo kreirati vječnu uspomenu na najposebniji dan Vašeg života kojem ćete se uvijek moći vratiti!

 

Baršunasto meke, elegantne i sjajne, kožne u raznim bojama ili one koje svijetle u mraku – pronađite svoje savršene korice, a mi ćemo ih za vas personalizirati. Pregledajte našu široku ponudu paketa, sistema uveza, formata te materijala i boja. Jer Vaš dan iz snova zaslužuje čaroliju!

Obrazac narudžbe

Zatim ispunite naš Wedding Book obrazac narudžbe u kojem ćete nam prenijeti sve svoje želje.

(za prazne albume je dovoljno poslati e-mail sa željenim specifikacijama za izgled i dizajn korica albuma):

Upute za izradu Wedding Booka

Detaljne informacije i upute za izradu pronađite ovdje:

Guest Book, Dekorativne kutije i Foto Harmonike

Svoj Wedding book sačuvajte i upotpunite, te tako svojoj priči dodajte posebni sjaj. Za Vas ćemo izraditi i sljedeće:

 

  • Dekorativnu kutiju na magnetno zatvaranje s personalizacijom poklopca po želji za Vašu vjenčanu foto knjigu, kao i kutije za vjenčane koverte.  Tako će Vaše uspomene uvijek biti čuvane i spremne da ponovo uživate u njihovom listanju. Više detalja pronađite ovdje

 

  • Foto harmonike personaliziranih baršunastih korica unutar kojih smještamo fotografije po Vašem odabiru. Foto harmonike su idealan poklon za Vaše uzvanike i najljepši način za reći hvala. Više detalja pronađite ovdje

 

  • Guest Book personaliziranih korica koji je poput čarobne knjige želja. U njega će Vama dragi gosti vjenčanja upisivati svoje poruke i želje za Vas. A vi im se vraćati kad god poželite vratiti taj posebni trenutak. Više detalja pronađite ovdje

 

  • Zatrebate li pomoć u planiranju vjenčanja, ponuditi ćemo Vam naš ekskluzivan baršunasti Wedding Planner. A poklon za vašu vjenčanu kumu? Imamo i to – Planer za vjenčanu kumu. Pronađite cijelu liniju planera ovdje

Bit će nam velika čast pomoći Vam sačuvati uspomene i zajedno s Vama poklanjati osjećaje i širiti ljubav. Jer ljubav je čarolija koja spaja i stvara.

 

Podijelite s nama sve svoje želje putem e-maila info@magicbooklab.com ili kontakt obrasca.

 

Netko od naših čarobnjaka će vam se javiti u najkraćem mogućem roku radi dogovora i sugestija!