Personalizirani Planeri

Maštajući i vrteći svojim čarobnim štapićima te osluškujući vaš šapat i želje, osmislili smo liniju personaliziranih planera!

 

Planeri dolaze u baršunastim personaliziranim premium koricama dok vas u unutrašnjosti čeka prava poslastica – najljepše ilustracije, citati i autorski osmišljen sadržaj koji će jednoga dana ostati predivna uspomena na prošle trenutke. Prolistajte u nastavku što smo osmislili za vas – to su Wedding Planner, Planer za vjenčanu kumu, Planer Trudnoće, Personalizirana kuharica i ClockME planer sa satnicom!

Wedding Planner

Personalizirani Wedding planer olakšava planiranje vjenčanja i s lakoćom vas vodi kroz proces organizacije. Tako da, sve što preostaje, je dodati mrvicu truda i ljubavi.

 

Savršen je poklon koji će razveseliti svaku mladenku. A uz to i super originalna ideja ako si njezina kuma, prijateljica, mama ili sestra.

Planer za vjenčanu kumu

Planer za vjenčanu kumu, kreativan je i inspirativan, baš poput nje.

 

Personalizirajte mu korice i učinite ga osobnim i originalnim. Jednako tako, ovo je vrlo koristan i tako praktičan poklon. Kao da ste joj darovali vrhunskog zgodnog asistenta.

Planer Trudnoće

Personalizirani planer trudnoće svakoj će mami, korak po korak, biti podrška, inspiracija i njezin osobni organizator. Podsjetit će ju na sve važne detalje i bilježenjem joj pomoći da sve dragocjene uspomene trudničkog razdoblja sačuva zauvijek.

Personalizirana Kuharica

Kreirali smo i Personaliziranu kuharicu! Poklon praktičnog dizajna i veličine koji će oduševiti svakog zaljubljenika u kuhanje, ali i motivirati kuharske početnike. Personalizirana kuharica je stvorena za pravi užitak u kulinarskim avanturama.

ClockME Planer sa satnicom

Za sve vas drage kolege poduzetnike koji se bavite uslužnim djelatnostima (frizeri, pedikeri, kozmetičari…) osmislili smo personalizirani planer sa satnicom za lakše planiranje vašeg poslovnog dana 😍

"Prezadovoljna 😍😍😍 najljepši rokovnici ♥️" Vera M. P.