Sigurna internet kupnja u doba Korone

Dragi naši,

 

ukratko vas obavještavamo kako naše radno vrijeme (pon-pet, 08-16h) i rok isporuke ostaju isti. Administrativni djelatnici i dizajneri obavljaju svoj posao od kuće, dok su za proizvodni proces poduzete sve potrebne preventivne mjere.

Mi u Magical Book Lab-u kao društveno odgovorno poduzeće u suradnji s našom dostavnom službom GLS poduzeli smo preventivne radnje u skladu s preporukama mjerodavnih službenih tijela vezano uz koronavirus (SARS—CoV-2). Na prvom je mjestu sigurnost svih naših zaposlenika i kupaca te su u tu svrhu donesene određene preventivne mjere:

 

  • Administrativni odjel i dizajneri obavljaju svoj rad iz sigurnosti vlastitih prostora
  • Postavljena su sredstva za dezinficiranje unutar proizvodnog procesa, na samom ulazu i nekoliko područja unutar prostora
  • Djelatnici unutar proizvodnog procesa održavaju potreban razmak od minimalno 1m
  • Svi djelatnici unutar prozvodnog procesa koriste zaštitne maske i rukavice
  • Fizički kontakt je sveden na minimalnu razinu, a djelomično i potpuno spriječen
  • Kretanje vanjskih partnera i dobavljača je ograničeno
  • Uvedena je obveza ostanka kod kuće i javljanje epidemiologu ukoliko djelatnik ima neki od sljedećih simptoma: temperatura, kratak dah, kašalj ili ako je bio u kontaktu sa osobom za koju je utvrđeno da je zaražena koronavirusom

Pomozite i sa svoje strane

Prilikom preuzimanje pošiljke, koristite zaštitne rukavice i masku (ako ste u mogućnosti) dok ste samo plaćanje već obavili ranije putem žiro računa.

 

Svaka dostava uključuje obvezno kontaktiranje dostavljača prema kupcu, tako da bi vas svi naši dostavljači prije same isporuke trebali kontaktirati na telefon. U tom trenu možete ih zamoliti da Vašu pošiljku ostave ispred ulaznih vrata ukoliko ne želite nikakav kontakt s dostavljačem.

 

Pošiljku otvorite prije ulaska u kuću ili stan, a samu ambalažu bacite u za to predviđene prostore. Izbjegavajte dodirivanje lica, a ruke odmah operite u sapunu i toploj vodi u trajanju od najmanje 20 sekundi.

 

Uživajte u listanju svog novog albuma uspomena i ostanite zdravi!