Kako izraditi svoj novi book

U našem magičnom laboratoriju mašta nema granica, pa volimo čuti sve Vaše prijedloge i ideje za izrade knjiga raznih tematika! Kako izraditi svoj novi book, upute za slanje materijala i što je točno sve uključeno u cijenu, provjerite u nastavku:

VAŽNO: Materijali za izradu knjiga dostupni su isključivo djelatnicima usko uključenima u proces proizvodnje. Nakon izrade proizvoda, trajno ih brišemo s naših servera. Više detalja o tome možete pročitati u našim  Uvjetima poslovanja.

Personalizirani i Art rokovnici

 

Personalizirane rokovnike pronađite u širokoj paleti materijala i boja, dok personalizaciju korica vršimo po željama! Ovdje su i zanimljivi Art rokovnici oslikani veselim ilustracijama zadarske akademske umjetnice Ane Kolege! Dostupni su u čak 9 različitih motiva. Izradite ih i naručite samostalno putem naše web stranice!

 

Više o rokovnicima saznajte ovdje.

Personalizirane radosnice za bebe

 

Za vas smo razvili smo čak tri vrste personaliziranih radosnica, stoga odaberite točno onakvu kakvu želite prema tome koliko ju želite personalizirati.

 

Više o ovim čarobnim opcijama saznajte ovdje.

Samostalna izrada personalizirane knjige “Radosnice” putem naše web stranice 

 

Od sada Vam omogućujemo i samostalnu izradu ilustrirane knjige “Radosnice” putem naše web stranice! Potrebna je registracija nakon koje krećete u čaroban proces izrade knjiga:

 

Uz malo vilinskog praha, pokoji čarobni štapić i mrvicu truda, zajedno možemo kreirati ove vesele knjige uspomena! U svoje nove knjige tako unesite tekstove, fotografije i videozapise putem QR kodova, a posebnu čaroliju udahnuti će im naši ilustrirani predlošci.

 

Izradi svoju novu knjigu Radosnicu ovdje

Upute za samostalnu izradu knjige “Radosnice”

 

1. Registrirajte se i zatim odaberite željenu knjigu. Dostupne su prazne knjige s personaliziranim koricama, namijenjene kasnijem samostalnom ispunjavanju i lijepljenju fotografija, kao i personalizacija i ispunjavanje cijele knjige direktno na web stranici (unos fotografija, upisivanje tekstova, generiranje video zapisa u QR kodove).

 

2. Nakon odabira knjige, započinje čaroban proces personalizacije gdje se knjiga oblikuje prema vašim željama.

 

3. Za početak, personalizacija korica po želji i odabir materijala korica. Okrunite svoju novu knjigu predivnim sedefno bijelim ili aluminij srebrnim koricama tvrdog uveza, obogaćenih sitnim sjajnim česticama koje im daju prestižan izgled. Na zadano mjesto na prednjim i stražnjim koricama upišite ime djeteta, datum rođenja, željeni tekst, citat ili pjesmu.

 

4. Ovdje možete odabrati i dodatnu opciju apliciranja reljefnog tiska – 3D printa na koricama knjiga. Za više narudžbi unutar jedne isporuke, poklanjamo gratis 3D print za drugu i sve iduće knjige.

 

5. Personalizirajte unutrašnjost knjige svojim fotografijama, multimedijom i unosom teksta ili odaberite praznu knjigu koju ćete kasnije samostalno ispunjavati. Obje opcije uključuju personalizirane korice po želji.

 

6. Na mjesta predviđena za generiranje QR kodova potrebno je zalijepiti link s vlastitog online servera ili oblaka. Naš sustav automatski generira navedeni link u QR kod koji je kasnije čitljiv besplatnim mobilnim aplikacijama. Ako ne želite QR kodove unutar knjige, jednostavno prelistajte tu stranicu s predviđenim mjestima za unos multimedije. Nakon toga sustav će automatski ubaciti stranicu sa sadržajem koji prati tijek knjige. Po završetku unosa, cijelu knjigu možete virtualno prolistati i popraviti pojedini dio ako je to potrebno.

 

7. Odaberite želite li knjigu u digitalnom obliku – koju ćete primiti na e-mail u pdf formatu te je kasnije možete isprintati ili podijeliti s obitelji i prijateljima ili želite tiskani primjerak koji stiže na Vašu adresu u roku od 15 radnih dana od vidljive uplate.

 

8. Želite li praznu knjigu radosnicu namijenjenu kasnijem samostalnom ispunjavanju, potrebno je prolistati cijelu knjigu kako bi je sustav učitao unutar narudžbe. Slijede unos podataka za dostavu i plaćanje, dok Vam na kućnu adresu stiže prazna knjiga radosnica idealna za poklon.

 

9. Ukoliko vam se usred personalizacije ugasi internet preglednik ili ostanete bez struje ili interneta, sustav pamti gdje ste stali s personalizacijom knjige do 60 minuta.

 

10. Ukoliko izradite knjigu i dodate je u košaricu, možete se odjaviti i ponovo prijaviti u roku 72 sata. U tom vremenskom roku sustav pamti sadržaj košarice, te je moguć nastavak s izradom knjige. U tom slučaju u navedenom vremenu dužni ste izvršiti i plaćanje.

 

 

Napomena: Molimo da obratite pozornost na kvalitetu fotografija koje koristite za unos u knjige. Za tiskane knjige potrebne su fotografije veće rezolucije, stoga preporučamo da budu minimalno 1600 x 1200 px za formate slika vodoravnog usmjerenja, tj. 900 x 1200 px za formate okomitog usmjerenja. Ne odgovaramo za kvalitetu ispisa fotografija koje nisu snimane profesionalnim fotoaparatima, kao niti za neispravno usmjerene fotografije unutar knjiga.