Baby Book

Najljepši trenutci u životu zasigurno su blaženo stanje, rođenje vaše male mrvice, njenog prvog rođendana, prvog zubića, prvog koraka, prve vožnje biciklom, prvog dana vrtića ili škole. Jasno, želite sve te divne uspomene okupiti na jednom mjestu, kako bi svako malo mogli u njih škicnuti ili ih ponosno pokazivati svojim susjedima, prijateljima ili kumovima.

 

Baby Book koji smo osmislili upravo za takve prigode pružiti će vam sve nabrojeno!

 

I tu slatka priča ne staje…

 

Odvojite najljepše fotografije, posvete i citate te nam prepustite izradu predivne personalizirane knjige odabranih trenutaka vaše malene ljubavi 😍

Unos fotografija, tekstova i videozapisa!

 

Tako u dogovoru s Vama, u Baby book unosimo fotografije, podatke s djetetova rođenja, citate, posvete, ilustracije, skenirane crteže i ostalo po dogovoru.

 

Najdraže videozapise s proslave rođendana ili prvog putovanja zabilježite u knjizi putem QR kodova i oduševljenje poklonom zasigurno neće izostati!

 

Dostupni su i prazni albumi personaliziranih korica za sve vas čarobnjake koji ih želite samostalno urediti, zalijepiti fotografije i pisati tekstove.

 

Dok razvrstavate najdraže fotografije i pripremate se za početak izrade, u unutrašnjosti booka čeka vas još jedno iznenađenje – visokokvalitetan 190 gr foto-papir koji je vodootporan i periv.

Personalizirani pristup i besplatna obrada fotografija*

 

Personaliziranim pristupom i dogovorom ostvarujemo željeni dizajn korica i unutrašnjosti booka.

 

Materijali za izradu booka šalju se na naš e-mail, zatim se ispunjava obrazac narudžbe unutar kojeg birate sve važne detalje i željene opcije od boje slova, fontova i pozadine do izrade dodatnih opcija (posebnih ilustracija i sl.).

 

Kako bi bili sigurni da su sve želje usklađene, šaljemo Vam book prije tiska u digitalnom obliku na pregled i odobrenje.

 

Također, poklanjamo Vam besplatnu obradu fotografija, kako bi Vaš novi book zasjao u punom sjaju i postao u potpunosti savršena uspomena.

Širok izbor materijala i boja korica

 

Na kraju, svoju novu personaliziranu knjigu okrunite predivnim koricama tvrdog uveza iz naše široke ponude materijala i boja te ih personalizirajte tekstom, slikom ili ilustracijom po želji, kao i prvim otiscima dlana i stopala.

 

Uživajte u listanju svoje nove personalizirane knjige i ne dopustite uspomenama da izblijede.

 

Više o koricama knjiga možete vidjeti ovdje.

Opseg, dimenzije i cijene

 

Vaš novi Baby book možemo izvesti u formatu A4 ili A5, dok su dostupni formati i A3, kao i zgodni kockasti 20×20 cm ili 30×30 cm.

 

Cijena booka ovisi o formatu i broju strana, dok su najčešći paketi na 24 strane (50 fotografija) ili 40 strana (90 fotografija) uz uključene kraće tekstove, posvete, književne citate, skenirane crteže i ostalo po dogovoru.

 

Provjerite cijene i pakete unutar naše brošure.

Kao i do sada, samo vaša mašta je granica!

 

Stoga, podijelite s nama sve vaše velike i male ideje

putem e-maila info@magicbooklab.com ili kontakt obrasca!

 

Netko od naših čarobnjaka će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku u svrhu dogovora i sugestija 🙂

"Sve pohvale i preporuke. Naša knjiga je otišla u Los Angeles i toliko su svi oduševljeni da se uopće ne može opisati. Napravljena kao bajka o prvoj godini zivota nase princeze, na engleskom jeziku. Ekipa Vam se može nazvati " čarobnjaci" ! Veliko hvala!" Nera J. F.

Ostale recenzije pogledajte ovdje.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podatka

i Općim uvjetima poslovanja,

detaljnije pročitajte ovdje:

Opći uvjeti poslovanja 

Zaštita privatnosti

*besplatna obrada fotografija uključuje podešavanje kontrasta, svjetline i uklanjanje efekta crvenih očiju.